Ege Postası
Geri

Akpınar:"Karşıyaka kararını verdi, hesap soracağız"

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Karşıyaka'yı sokak sokak gezen ve sıkmadık el bırakmayan CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, bu kez Bahçelievler'i turladı. Karşıyakalıların yoğun sevgi gösterisi ile karşılaşan Akpınar, Bahçelievler Katlı Pazaryeri'nde esnafın sorunlarını dinledi ve vatandaşlarla sohbet etti. Tezgah alanlarının temizliği ve çevre binalara rahatsızlık veren gürültünün kesilmesi için izolasyon sözü veren Akpınar daha sonra Bahçelievler seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi, zeybek oynadı ve halka seslendi.
Akpınar:
Haberler / Yerel Politika
5 Mart 2014 Çarşamba 10:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Mart ayı sonunda yapılacak yerel seçimlerin, genel seçim havasına büründüğünü ve ülkenin geleceği için hayati önem taşıdığını söyleyen Akpınar, destek istedi. CHP adayı Akpınar "Dolaşıyorum ve görüyorum ki Karşıyakalılar kararını vermiş. 30 Mart'ta, bu ülkeyi soyanlardan hesap soracağız. Bu seçimler, yerel seçim olmaktan çıktı. Biz halk için çalışacağız. İnsanların geleceğine sahip çıkacağız. Kamu arazilerini yakınlarımıza peşkeş çekmeyeceğiz. Halkın hakkını, halka vereceğiz. Eksiklerimiz olabilir. Her proje tamamlanır, her yatırım gerçekleşir ama eğer cumhuriyet, özgürlük, demokrasi giderse bunların hepsi boş. Önce bu değerlerimize sahip çıkacağız" dedi.

HASTA VE YAŞLILARA MÜJDE
Belediyeyi, ilçenin en büyük sivil toplum örgütü olarak tasarlayacaklarını ve vatandaşın tüm ihtiyaçlarını güler yüz göstererek çözmeye çalışacaklarını söyleyen Akpınar, yaşlılar ve bakıma ihtiyaç duyan vatandaşların sosyal yaşama katılması için de projeler üreteceklerini söyledi. Akpınar "Belediyeyi, ilçenin en büyük sivil toplum örgütü yapacağız. Güler yüzlü hizmet sergileyeceğiz insana, insan olduğu için değer vereceğiz. Alzheimer hastası yaşlılarımız ve bakıma ihtiyaç duyan yurttaşlarımız var. Onları sosyal yaşama kazandırmak için projeler üreteceğiz. Ben bugüne kadar hep gençleri ve şefkatli kadınlarımızı temsil etmeye çalıştım. Bundan sonra da Karşıyaka'nın tamamını temsil edeceğim" diye konuştu.

"O GEMİYLE KAÇACAKLAR"
AK Parti'yi eleştiren Akpınar, "Rakibin adayı ve onun milletvekili ortağı, helikoptere biniyorlar. Nereye bina dikeceklerini araştırıyorlar. Biz yeşili ranta kurban etmeyiz. Halk yararına kullanırız. Bunlar 'gemicik' almaya alıştılar. Bu sefer de yüzer seçim bürosu açmışlar. Hayatları, emekçilerin değil gemiciklerin arasında geçti. O gemiyle, seçim sonrası Karşıyaka'dan kaçma planı yapıyorlar. Ama kaçamazlar çünkü geminin motoru da yok. Önce yaptıklarınızın hesabını verin de sonra nereye isterseniz -gelmemek üzere- gidin" dedi. Ofis açılışına gelen vatandaşlar, Akpınar'a sevgi gösterisinde bulundu. Bazı Karşıyakalılar da evlerinin balkonlarından Türk bayrakları ve Atatürk posterleri sallayarak destek verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası