Ege Postası
Geri

Taha Bey tutarsız mıydı'

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, AKP adayı Yıldırım’ın, partisinin İzmir’de ilk kez tutarlı bir aday gösterdiği yönündeki açıklamasını eleştirdi. Bu sözleri 2004 ve 2009 yıllarındaki AKP adayı Taha Aksoy’a haksızlık olarak değerlendiren Başkan Kocaoğlu, “İzmir, Taha Bey’i sizden yüz misli, bin misli daha fazla içine sindirir, bağrına basar. Çünkü bu memleketin çocuğudur” dedi.
Taha Bey tutarsız mıydı'
Haberler / Yerel Politika
4 Mart 2014 Salı 16:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Tire’de Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Seçim Bürosu’nun açılışına katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilçede büyük bir sevgi seliyle karşılaştı.

''HODRİ MEYDAN''HABER İÇİN TIKLAYINIZ...

İtfaiye Meydanı’nı dolduran binlerce kişiye seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Oy ver, yatırım yapalım’ diyerek, aba altından sopa gösterenlerin oyununa gelmeyiz. Biz dik dururuz, biz efeyiz. Biz Hasan Tahsinlerin felsefesine inanmış insanlarız” dedi.
 
Kendi partiline dil uzatma
AKP adayı Binali Yıldırım’ın Başkan Aziz Kocaoğlu’na yönelik “İlk kez karşısına tutarlı bir rakip çıktı” şeklindeki sözlerini de değerlendiren Başkan Kocaoğlu, “Bir önceki aday Taha Bey tutarsız mıydı'” diye sorarak şöyle konuştu:

“2004’te Rahmetli Ahmet Piriştina’nın, 2009’da benim karşımda olan Taha Aksoy İzmir’in tanıdığı, beyefendi, namuslu, iyi bir yönetici, iyi bir insandı. Nereden biliyorsu? UNIVERSIADE’ı birlikte yaptık. Şimdi onu zayıf gösteriyorsun. Buradan sesleniyorum. İzmir, Taha Bey’i sizden yüz misli, bin misli daha fazla içine sindirir. Ben 2009’da yüzde 56.7 oy aldım. Taha Bey de yüzde 30.5 oy aldı. Bunu unutmayın. 30 Mart gecesi Taha Bey mi güçlü, sen mi güçlüsün ortaya çıkacak. Taha Bey’in aldığı oyu alabilecek misin, İzmirli sana bu oyu verecek mi, yoksa altlarda mı gezeceksi? Kendi partiline dil uzatmanın cezasını İzmirli kesecek. 30 Mart’ta bir daha İzmir’e dönmemek üzere nereye istiyorsan, İstanbul, Ankara, Erzincan Refahiye… İzmirli biletini kesecek.”


Başkan Kocaoğlu, Hükümetin politikalarına da değinerek, “Kaynaklarımızı satmakla kalmadılar, çocuklarımızın-torunlarımızın kaynaklarını istediklerine istedikleri şartlarda vererek geleceğimizi de tükettiler. Çocuklarımızı, torunlarımızı da borçlandırdılar” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası