Ege Postası
Geri

Eski AK Partili kimden neden özür diledi'

17 Aralık operasyonundan sonra partisiyle görüş ayrılığına düşen ve bunun sonucunda AK Parti’den istifa eden İzmir Bağımsız Milletvekili Erdal Kalkan, twitter hesabından, “TC’nin bütün onurlu yurttaşlarından, ayrı ayrı ve tek tek özür diliyorum.Çünkü ben, RTE’nı (Recep Tayyip Erdroğan) yanlış tanıyıp ve tanıtıp destekledim. Affedin” diye yazdı.
Eski AK Partili kimden neden özür diledi'
Haberler / Yerel Politika
4 Mart 2014 Salı 16:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
(HABER MERKEZİ) – Geçtiğimiz aylarda AK Parti ile yollarını ayıran İzmir Bağımsız Milletvekili Erdal Kalkan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı twitter’dan bombaladı. Kalkan dün ve bugün birbirinden sert twittitleri birbiri ardına attı.

BENİ AFFEDİN!
Kalkan, twitter hesabından şunları yazdı:
“Bir kısım patronlar,fakirlere dağıtması için,zekatlarını başbakana veriyor olabilir.E.Ş.dolarla, avro ile zekat ödendiği nerede görülmüş! Hangi dönemde yönetimi eleştirmek,yolsuzluklara karşı çıkmak,hakkı ve hukuku vatanı savunmak vatana ihanet sayıld? Cevap; Damat Ferit dönemi. Barış içinde birlikte yaşamanın en temel koşulu, yargının ve kamu görevlilerinin, iktidara değil, hakka, hukuka ve halka hizmet etmesidir. Kimse önünüzü kesmiyor. Sadece siz önünüzü görmüyorsunuz ve haktan, hukuktan,demokrasiden çark ettiniz. Yönetimi tek kişinin emrine verdiniz. Ülkede tehdit edilmeyen, azarlanmayan, yazar çizer, sanatçı, işadamı, siyaset adamı, öğretim üyesi, polis şefi, savcı ve yargıç kalmadı.Yazık. Günümüze en uygun şarkı, anketler sonucu saptandı.Orhan Gencebay'ın ünlü arabeski batsın bu dünya!!!! Bir ülkenin yönetim düzeninde değişiklik yapmak için zora dayanarak yapılan işe hükümet darbesi denir. Hangisi doğr? Paralel,YAMUK DEVLE? Milli irade mi'Yoksa Tayyip Erdoğan'ın patrimonyal iradesi mi'Tek adam, tek devlet, tek ses. Bu yol bizi doğru yere götürmez.Önce demokrasi. Bu üslupla nereye gidiyoruz'Allah akıl fikir versin . 30 Mart yerel seçimlerine katılacak parti isimlerini çok dikkatle inceledim. Cemaat (Hizmet) seçimlere katılmıyor.Biri bunu RTE’na söylesin!!! Süleyman Aslan,Halk Bank yönetimine atanmış. Aslında RTE onu Maliye Bakanı olarak atasa daha başarılı olurdu. RTE dan ne çektin bee tvvitter. Helal olsun!!!!!!!!!!!!!!! Allah göstermesin,ben bu suçlamalarla karşılaşsam,hemen hesap veririm. İddialar doğru ise, bırak sokağa çıkmayı,kafama sıkarım. TC’nin bütün onurlu yurttaşlarından,ayrı ayrı ve tek tek özür diliyorum. Çünkü ben, RTE’yi, yanlış tanıyıp ve tanıtıp, destekledim. Affedin. Bakanlarından,çocuklarından, Halk Bank Genel Md’den, müteahhitlerden, kasalardan, Aziz Yıldırım'a yaptığın komplolardan, Ziraat Bankasından söz et. 30 Marta tüm pislikleri süpürelim. İzmir'de beraber demokrasi ve modernleşme tutkusu ile beraber yürüdüğümüz yol arkadaşlarıma Gidiş,kavga,kutuplaşma,kaos,hukuksuzluk. DUR de”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası