Ege Postası
Geri

Ashton: Mursi, televizyon ve gazetelerden bilgiye ulaşabiliyor

AB Dış Politika Yüksek Temsilcisi Catherine Ashton, Mısır'ın devrik Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin televizyon ve gazeteler aracılığıyla bilgiye ulaşma imkanı olduğunu söyledi.AB Dış Politika Yüksek Temsilcisi Ashton, Mısır'ın başkenti...
Ashton: Mursi, televizyon ve gazetelerden bilgiye ulaşabiliyor
Haberler / Dünya
30 Temmuz 2013 Salı 14:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AB Dış Politika Yüksek Temsilcisi Catherine Ashton, Mısır'ın devrik Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin televizyon ve gazeteler aracılığıyla bilgiye ulaşma imkanı olduğunu söyledi.

AB Dış Politika Yüksek Temsilcisi Ashton, Mısır'ın başkenti Kahire ziyareti çerçevesinde kısa basın toplantısı düzenledi. Temasları çerçevesinde başta Mısır’ın geçici Cumhurbaşkanı Adli Mansur, General Abdülfettah El Sisi, diğer yetkililer ile bir araya geldiğini aktaran Ashton, Mursi ile de görüştüğünü ifade etti.

Toplantıda konuşan Ashton, Mursi ile yaptığı görüşmeyle ilgili basına bilgi verdi. Ziyaret öncesi, Mursi ile görüşme olmazsa gelmeyeceğini ifade ettiğini belirten Ashton, bunun sorunsuz sağlandığını söyledi.

Mursi ile 2 saatlik bir görüşme yaptığını kaydeden AB Dış Politika Yüksek Temsilcisi, devrik lidere onun görüşlerini temsil etmeyeceğini, çünkü yanlış yapması durumunda Mursi’nin kendisini düzeltebileceği bir ortamda olduğunu ifade ettiği anlattı.

Konuları derinlemesine görüştüklerini bildiren Ashton, "O (Mursi) televizyon ve gazeteler aracılığıyla bilgiye ulaşabiliyor. Biz durumla ilgili konuşma fırsatı bulduk." dedi.

AB Dış Politika Yüksek Temsilcisi Catherine Ashton, Mursi ile görüşmenin içeriği ile ilgili daha fazla bilgi vermeyeceğini de vurguladı.

Muhammed Mursi’nin nerede tutulduğunu bilmediğini söyleyen Ashton, sağlık durumunun iyi olduğu bilgisini de verdi. AB temsilcisi, Mursi’nin ailesine de sağlık durumunun iyi olduğu haberini verdiğini ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası