Ege Postası
Geri

Aslanoğlu'ndan Saygılı'ya 'logo' soruları: Logo kullanmaktan neden korkuyorsunuz?

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ'ın, seçim kampanyasında AK Parti logosu kullanmamasına tepki gösterdi. Aslanoğlu açıklamasında, "Ak Parti logosunu kullanmayınca İzmirlilere daha sempatik geldiğinizi mi düşünüyorsunuz?" diye sordu. 
Aslanoğlu'ndan Saygılı'ya 'logo' soruları: Logo kullanmaktan neden korkuyorsunuz?
Haberler / Yerel Politika
5 Şubat 2024 Pazartesi 16:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 31 Mart yerel seçimleri için AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ'ın, seçim kampanyasında parti logosunu kullanmaması dikkatlerden kaçmadı. 

Seçim kampanyası kapsamında hazırlanan görsel materyallerinde AK Parti logosunun yer almaması, parti içerisinde ve kamuoyunda şaşkınlıkla karşılandı.

Dağ'ın logosuz çalışmalarını sosyal medya hesabından CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, "Ak Parti logosunu kullanmayınca İzmirlilere daha sempatik geldiğinizi mi düşünüyorsunuz?" diye sordu. 

CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu'nun açıklaması şu şekilde;

 "Sayın @Bilalsaygili;fotoğrafta gözüken ve İzmir'in duvarlarına, billboardlarına resmi asılmış olan bu arkadaş, hangi partinin adayıdır? zira bu arkadaş sizin adayınız değilse sorun yok, ama aday sizin ise partinizin logosunu kullanmaktan neden korkuyorsunuz? Görsellerde parti logosu gözükmeyince, Ak Parti logosunu kullanmayınca İzmirlilere daha sempatik geldiğinizi mi düşünüyorsunuz?"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası