Ege Postası
Geri

Aslanoğlu'ndan Varank'a 'Lal Denizli' yanıtı: O can kadar faydanız oldu mu?

Çeşme’de yaşanan konser krizi sonrasında Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı ve Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli’ye tepki göstererek, “Makamınıza oturttuğunuz köpeğe sorsanız, o bile “Türk Eğitim Vakfı” için düzenlenen bağış gecesine “Yunan” sanatçı çıkarılmaması gerektiğini size söylerdi” ifadelerini kullandı. Varank'ın paylaşımının ardından CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu sosyal medya hesabından Varank'a tepki göstererek, "Sn. Mustafa Varank, siz bakan koltuğundayken, Çeşme Belediye Başkanımız Lal Denizli ’nin farkındalık yaratmak için koltuğunda misafir ettiği o can kadar faydanız oldu mu bu memlekete?" dedi.
Aslanoğlu'ndan Varank'a 'Lal Denizli' yanıtı: O can kadar faydanız oldu mu?
Haberler / Politika
18 Temmuz 2024 Perşembe 13:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Çeşme’de, Türk Eğitim Vakfı İzmir Şubesi’nin eğitim yararına organize ettiği konserde sahneye çıkacak olan Yunan şarkıcı Despina Vandi, sahnede Atatürk posteri ve Türk Bayrağı olması sebebiyle sahneye çıkmadı.

Krizin ardından Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli ise Vandi’yi Çeşme’den kovarak, “Hiç yuhlamayın, bu güzel nefeslerinizi yoracağınız bir insan bile olmadığını düşünüyorum kendisinin. Biz bu toprakları kazanmak için çok fazla şehit verdik ve biz her zaman kardeşliğin ve ebedi dostluğun kazanacağına inanan ve bu inançta olan insanlarız” dedi. 

ESKİ BAKAN VARANK HEDEF ALDI! 

Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı ve Bursa Milletvekili Mustafa Varank, sosyal medya hesabı üzerinden Başkan Denizli’nin makamında köpeği ile olan fotoğrafını paylaşarak “Makamınıza oturttuğunuz köpeğe sorsanız, o bile “Türk Eğitim Vakfı” için düzenlenen bağış gecesine “Yunan” sanatçı çıkarılmaması gerektiğini size söylerdi. Ama siz önce Milli değerlerimize saldıranlara sahne verdiniz, sonra hamasete sarılıp marşlar okudunuz. Klasik CHP” dedi.

O CAN KADAR FAYDANIZ OLDU MU? 

Varank'a  bir tepki de CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'ndan geldi. Aslanoğlu açıklamasında, "Sn. Mustafa Varank, siz bakan koltuğundayken, Çeşme Belediye Başkanımız Lal Denizli ’nin farkındalık yaratmak için koltuğunda misafir ettiği o can kadar faydanız oldu mu bu memlekete?" dedi.

Aslanoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde;

"Sn. Mustafa Varank, siz bakan koltuğundayken, Çeşme Belediye Başkanımız Lal Denizli ’nin farkındalık yaratmak için koltuğunda misafir ettiği o can kadar faydanız oldu mu bu memlekete?

Türklük konusuna gelince; bu memleketin pasaportunu en itibarsız pasaportlar arasına sokan, devlet binalarındaki T.C. ibarelerini kaldıran, terör liderlerini kırmızı halıyla karşılayan AKP bakanı olarak, CHP’ye Türklük dersi vermeye kalkmasanız daha iyi olmaz mı?

Konsere sanatçı davetini belediyemizin yapmadığını, bunun bir TEV organizasyonu olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Ama doğruları söyleme adedi sizin zihniyetinizde yok.

Klasik AKP işte! Klasik CHP demişsiniz. Klasik CHP hem Atasının komşular ile sıfır sorun ilkesine sahip çıkar hem Atasına!"

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası