Ege Postası
Geri

Aslanoğlu’ndan Saygılı’ya yeni çağrı: İlk önce Örnekköy'e gidelim sonra limana

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, AK Partili mevkidaşı Bilal Saygılı’yı yeniden sokağa çağırdı. Alsancak Limanı önünden çağrıda bulunan Aslanoğlu, “İzmir limanının önünde İzmir Limanını Araplara satmayın demek isterse biz de gelip yanında olmaktan mutluluk duyarız. Yok Araplara satılması iyidir Araplara satılsın diyorsa ve bunu burada basın önünde tartışmak isterse onun içinde gelip basın önünde sokakta, limanın önünde il başkanı ile konuşmaktan mutluluk duyarız. İlk önce Örnekköy’e gideriz sonra ki gün de limanın önüne geliriz” dedi."
Aslanoğlu’ndan Saygılı’ya yeni çağrı: İlk önce Örnekköy'e gidelim sonra limana
Haberler / Yerel Politika
7 Temmuz 2023 Cuma 12:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ÖZLEM KARA/ EGEPOSTASI-  CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, AK Parti'li mevkidaşı Bilal Saygılı'ya canlı yayın davetinde bulunmuştu. Aslanoğlu, Saygılı'yı sosyal medyadan etiketleyerek, "Arıtma tesisleri ile ilgili iddialarınızı, dilediğiniz zaman dilediğiniz kanalda, dilediğiniz haberci ile canlı yayında karşılıklı konuşmaya hazırım. Biz konuşalım, kararı İzmirli versin. Ne dersiniz?" diye sormuştu.

Aslanoğlu'nun çağrısına karşılık Saygılı ise, "İzmir’in tüm sorunlarını her platformda tartışmaya varım. Ama yerinde… Sokakta… Ama önce; askıda bıraktıkları pek çok merak edileni; özellikle de Kendilerini, Örnekköy vakası gibi, üstüne yattıkları açıklamaları yapmaya; sonra da her başlığı yerinde konuşmaya davet ediyorum." yanıtını vermişti.

 Aslanoğlu, Saygılı'ya İzmir Limanı önünden seslenerek çağrısını yineledi;

"Saatini bildirmesi yeterli diyen Aslanoğlu, “AKP il başkanı da beni sokağa davet ediyordu, İzmir’in sorunlarını konuşmak için. Hepinizin bildiği gibi sabah erkenden akşam geç saatlere kadar sokaktayım. Her zaman sokakta karşılıklı sohbet etmek isterim tabii ki. İzmir’in sorunlarını biz konuşuruz basın izler. Dün de söylediğim gibi gününü saatini bildirmesi yeterli. Şimdi de sokaktayız. İzmir’in elinden limanı alınmak isteniyor. Belki AKP il başkanı da bu yanlışa dur demek ister. Eğer yarın falan gelip, burada, sokakta, İzmir limanının önünde İzmir Limanını Araplara satmayın demek isterse biz de gelip yanında olmaktan mutluluk duyarız. Yok Araplara satılması iyidir Araplara satılsın diyorsa ve bunu burada basın önünde tartışmak isterse onun içinde gelip basın önünde sokakta, limanın önünde il başkanı ile konuşmaktan mutluluk duyarız. İlk önce Örnekköy’e gideriz sonra ki gün de limanın önüne geliriz” dedi.

 

 

CHP'li Aslanoğlu'ndan AK Partili mevkidaşı Saygılı'ya canlı yayın daveti
 

 

 

AK Partili Saygılı'dan CHP'li Aslanoğlu'nun canlı yayın davetine yanıt!

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası