Ege Postası
Geri

Atatürk Mahallesi’nde alt yapı devrimi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yağışlarda sıkıntı yaşayan Bornova’daki Atatürk Mahallesi’nin cadde ve sokaklarına el attı. Dört koldan yürütülen çalışmalar Şubat ayında tamamlanacak.
Atatürk Mahallesi’nde  alt yapı devrimi
Haberler / Yerel Yönetimler
18 Aralık 2012 Salı 10:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, yağışlarda sıkıntı yaşayan cadde ve sokaklarda yatırımlarını sürdürüyor. Bornova ilçesinde de Atatürk Mahallesi’nin cadde ve sokaklarında yaşanan taşkınları önlemek için harekete geçen İZSU Genel Müdürlüğü; Barboros, Hürriyet ve Ziya Gökalp caddeleri ile Yavuz Caddesi’nde biriken yağmur sularının Yavuz Caddesi’nde toplanarak dereye aktarılması çalışmaların aralıksız devam ediyor. 1 milyon 692 bin liralık yatırımla gerçekleştirilecek çalışmalar Şubat ayında tamamlanacak. Yapılan imalatlar kapsamında betonarme boru, koruge boru, delikli saç ızgara ve betonarme baks olmak üzere toplam 5.3 kilometre uzunluğunda yağmur suyu hattı döşeniyor. Çalışmalar tamamlandığında, Atatürk Mahallesi’nin yağmur suyu sorunu tamamen ortadan kalkmış olacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası