Ege Postası
Geri

Atatürk Olimpiyat Stadı'na derbi öncesi dev festival alanı kuruluyor

Hafta sonu Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Beşiktaş - Galatasaray maçı öncesi, Beşiktaş Kulübü ve Forza Beşiktaş işbirliği ile bir festival düzenlenecek.Gerçekleştirilecek festival için BJK Akatlar Spor Kompleksi'nde bir tanıtım...
Atatürk Olimpiyat Stadı'na derbi öncesi dev festival alanı kuruluyor
Haberler / Spor
20 Eylül 2013 Cuma 12:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hafta sonu Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Beşiktaş - Galatasaray maçı öncesi, Beşiktaş Kulübü ve Forza Beşiktaş işbirliği ile bir festival düzenlenecek.

Gerçekleştirilecek festival için BJK Akatlar Spor Kompleksi'nde bir tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantıya Beşiktaş Kulübü Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Umut Kutlu, Forza Beşiktaş Genel Sekreteri Yunus Emre Yıldız, Forza Beşiktaş Basın Sözcüsü Borga Budak katıldı.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nın Kuzey tribünü önünde bulunan helikopter pistine kurulacak festival, derbi maçı öncesi 12.00 - 18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Müzik, eğlence ve alışverişin bir arada olacağı festivalde taraftarın eğlenmesi için bir de oyun alanı kurulacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Beşiktaş Kulübü Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Umut Kutlu, sezona Atatürk Olimpiyat Stadı'nda korku ile başladıklarını, taraftarın takıma destek verip vermeyeceği konusunda soru işaretleri olduğunu ama ilk dört haftayı kayıpsız ve yaklaşık her maçı otuz bin taraftarın üzerine oynadıklarını ifade ederek, "Dolmaz denilen Olimpiyat Stadı derbi maçında koltukları ful dolu olacak ve bir rekor kıracak. Bizde bu derbi öncesi taraftarımıza güzel bir pazar günü yaşatmak istedik. Onun için bir festival alanı kurduk." dedi.

Festival hakkında bilgiler veren Forza Beşiktaş Basın Sözcüsü Borga Budak ise şöyle konuştu: "Festival alanımız 25 bin metre karelik bir alanda gerçekleşecek. Kuzey tribünü önünde bir helikopter alanı var orasını festival alanına çeviriyoruz. Festival teknoloji odaklı olacak. yaklaşık 30 milyon kişiye sosyal alandan bilgi akışında bulunacağız. Festival öncesi ve sonrası her şeyi internet üzerinden aktarılacak. İnsanların bilgilendirme ihtiyaçları giderilecek. Üç adet dev ekranlar kurulacak ve insanlarla etkileşim halinde olacağız. Oyun alanları olacak, müzik hiç bitmeyecek."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası