Ege Postası
Geri

Atletizmde Adana’yı Özel Burç Vural Lisesi temsil edecek

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen okullararası atletizm yarışmasında Burç Vural Anadolu ve Fen Lisesi öğrencisi Ahmet Acıdrı, yarışmanın ilk gününde ilk üçe girerek Türkiye şampiyonasına katılmaya...
Atletizmde Adana’yı Özel Burç Vural Lisesi temsil edecek
Haberler / Genel
15 Nisan 2013 Pazartesi 14:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen okullararası atletizm yarışmasında Burç Vural Anadolu ve Fen Lisesi öğrencisi Ahmet Acıdrı, yarışmanın ilk gününde ilk üçe girerek Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Acadrı, 100 metre koşularında 11.86, 200 metrede 24.7’lik dereceleriyle her iki kategoride de Adana’yı temsil etmeye hak kazandı. Çok mutlu olduğunu belirten genç atlet, “Okulumu Türkiye Şampiyonası’nda en iyi şekilde temsil edip finallerden de madalyayla dönmeyi umut ediyorum” ifadelerini kullandı.

Özel Burç Vural Lisesi Müdürü Mustafa Gürhan, diğer bilim ve olimpiyat yarışmalarında kazandıkları başarıların yanında sporda da aldıkları derecelerin kendilerini sevindirdiğini söyledi. Gürhan “ Elde ettiğimiz bu başarılar okul olarak doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Hedefimiz önümüzdeki yıllarda gerek sporda gerekse diğer alanlarda olsun yapacağımız doğru yatırımlarla daha iyi başarılar kazanmaktır.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası