Ege Postası
Geri

Gaziantep’ten Mardin’e gönül köprüsü kuruldu

Gaziantep Özel Emine Nakıboğlu Koleji, her yerde kardeşlik düşüncesiyle Gaziantep-Mardin Okul Kardeşliği Projesi'ne Derik'i de dahil etti.Özel Emine Nakıboğlu Koleji’nin idareci, öğretmen ve velileri proje kapsamında Mardin ili Derik ilçesindeki...
Gaziantep’ten Mardin’e gönül köprüsü kuruldu
Haberler / Genel
15 Nisan 2013 Pazartesi 13:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gaziantep Özel Emine Nakıboğlu Koleji, her yerde kardeşlik düşüncesiyle Gaziantep-Mardin Okul Kardeşliği Projesi'ne Derik'i de dahil etti.

Özel Emine Nakıboğlu Koleji’nin idareci, öğretmen ve velileri proje kapsamında Mardin ili Derik ilçesindeki Gazi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu ile Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. Ziyarette okul aile birliği üyeleri, yanlarında getirdikleri kişisel bakım malzemelerinden oluşan hediye paketlerini kardeş okul öğrencilerine kendi elleriyle vermenin mutluluğunu yaşadı. Gaziantep ile Derik arasında kardeşlik köprüleri kurmaya çalıştıklarını belirten Özel Emine Nakıboğlu Koleji Müdürü Süleyman Eski, “Kalıcı barışın dillendirildiği şu günlerde aradaki mesafeleri kaldırıp, bir ve beraber olmak için buradayız. Amacımız, kardeş okulumuza sadece malzeme yardımında bulunmak değil, aramızda bir gönül köprüsü kurmaktır. Karşılıklı olarak ziyaretler yaparak ve ortak faaliyetler yürüterek sosyal projeler geliştirmeyi hedefliyoruz. Kardeş Okul Projesi kapsamında bizlere destek veren tüm velilerime teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Bu ziyaretlerin kardeş okulların birbirini daha iyi tanımasına vesile olacağını belirten Gazi Yatılı Böl Gazi Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Güle Taşcıer de, "Bu da en fazla ihtiyacımız olan hoşgörü ve barışa katkı sağlayacaktır. İnşallah bundan sonra bu köprüyü güçlendirmek için biz de Özel Emine Nakıboğlu Koleji’nin misafiri olarak Gaziantep’e gideceğiz." dedi.

Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Müdürü Sedat Önel ise ziyaretin çok önemli olduğunu, kendi okullarının da kardeş okul olarak seçilmesinden büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası