Ege Postası
Geri

Engelli, gazi ve şehit yakınlarına indirimli internetin kapsamı genişletildi

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK); engelli, gazi ve şehit yakınlarına yönelik yüzde 25 indirimli DSL internet tarifelerinin kapsamını tüm DSL paketlerini ve fiber interneti de kapsayacak şekilde genişletti. BTK’nın resmi internet...
Engelli, gazi ve şehit yakınlarına indirimli internetin kapsamı genişletildi
Haberler / Genel
15 Nisan 2013 Pazartesi 13:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK); engelli, gazi ve şehit yakınlarına yönelik yüzde 25 indirimli DSL internet tarifelerinin kapsamını tüm DSL paketlerini ve fiber interneti de kapsayacak şekilde genişletti.

BTK’nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, engelli kullanıcılara yönelik olarak bazı DSL internet paketlerinde yüzde 25 indirim içeren tarifeler BTK tarafından onaylanarak, 1 Şubat 2012 tarihinde yürürlüğe girdiği, ardından, 1 Ekim 2012 tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde gaziler, şehit-gazi eşleri ve şehit-gazinin birinci dereceden yakınlarının (anne, baba veya çocuğu) da yararlanması amacıyla söz konusu indirimin kapsamının genişletildiği hatırlatıldı.

Halen yaklaşık 34 bin abonenin söz konusu indirimli tarifelerden faydalandığına vurgu yapılan açıklamada, “BTK tarafından alınan son karar çerçevesinde, 1 Mayıs 2013 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere halen yürürlükte olan engelli, gazi ve şehit yakınlarına yönelik indirimli internet tarifelerinin kapsamı, Türk Telekom altyapısı üzerinden İSS’lere sağlanan tüm DSL tarife paketlerini ve fiber internet hizmetini de kapsayacak şekilde genişletilmiştir. İndirimli DSL ve fiber internet tarifelerinden faydalanmak isteyen ilgili tüketicilerin, gerekli belgelerle birlikte 1 Mayıs 2013 tarihinden itibaren internet servis sağlayıcılarına başvurmaları gerekmektedir.” denildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası