Ege Postası
Geri

Antalya’da yollar göle döndü, ev ve iş yerlerini su bastı

Antalya’da sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış, yolları göle çevirirken ev ve iş yerlerinde de su baskınlarına neden oldu.Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün, günler öncesinden duyurduğu sağanak yağış, Antalya’da bugün sabahtan...
Antalya’da yollar göle döndü, ev ve iş yerlerini su bastı
Haberler / Genel
15 Nisan 2013 Pazartesi 13:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Antalya’da sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış, yolları göle çevirirken ev ve iş yerlerinde de su baskınlarına neden oldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün, günler öncesinden duyurduğu sağanak yağış, Antalya’da bugün sabahtan itibaren etkisini göstermeye başladı. Sabah saatlerinde başlayan yağış, zaman zaman yerini gök gürültülü sağanak yağışa bıraktı. Bir anda yolları göle çeviren yağmur nedeniyle çok sayıda araç yollarda kaldı. Görüş mesafesinin 10 metre kadar düştüğü Antalya’da, trafik neredeyse durma noktasına geldi.

Özellikle şehrin Batı bölgesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle Konyaaltı ilçesinde çok sayıda ev ve iş yerini su bastı. İlçenin ara sokaklarında araçlar yollarda kaldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’ndan alınan bilgilere göre, saat 12.00’ye kadar 150’den fazla baskın ihbarı geldiği belirtildi.
Vatandaşlar da altyapıdan şikayet ederek belediyeye tepki gösterdi. İş yerlerini su basan vatandaşlar ise itfaiyeden yardım istedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası