Ege Postası
Geri

Avrupalı Müslüman turistler, Ramazan'da tatillerini apart otellerde yapıyor

Ramazan ayında tatile gelen Avrupalı Müslüman turistler, tatillerini beş yıldızlı otel yerine müstakil (apart) konaklama tesislerinde yapıyor. Müslüman turistler, sahur ve iftarlarını aksatmamak için bu yöntemi seçiyor.        Es...
Avrupalı Müslüman turistler, Ramazan'da tatillerini apart otellerde yapıyor
Haberler / Genel
14 Temmuz 2013 Pazar 15:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ramazan ayında tatile gelen Avrupalı Müslüman turistler, tatillerini beş yıldızlı otel yerine müstakil (apart) konaklama tesislerinde yapıyor. Müslüman turistler, sahur ve iftarlarını aksatmamak için bu yöntemi seçiyor.

        Es Es Turizm Seyahat Acentesi Sahibi Levent Akgün, Antalya bölgesine Ramazan ayında gelen Avrupalı Müslüman turistlerin büyük oranda tatillerini apart otellerde yaptığını söyledi. Apart otellerde Avrupalı Müslüman turistlerin sahur ve iftarda kendi yemeklerini ailecek hazırladığını belirten Akgün, tatile genelde İngiltere, Fransa, Norveç, Danimarka, Hollanda, Belçika, Almanya, Bosna-Hersek, Arnavutluk ve İsveç'te yaşayan Pakistan, Mısır, Suudi Arabistan, Tunus, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Libya ve Cezayir asıllılar ile Avrupa'da Müslümanlar olanların geldiğini söyledi. Avrupalı Müslümanların genelde Antalya merkez, Alanya, Manavgat, Kaş, Side, Kemer ve Patara'ya geldiklerini belirten Akgün, "Mısır'daki askeri darbe sonrası Avrupalı Müslüman turistler tatil rotasını Türkiye'ye çevirdi. Genelde apart otelleri tercih ediyor." diye konuştu.

Pakistan asıllı ve İngiltere Londra'da yaşayan makine mühendisi İsmail Pakize, 2 yıldır Ramazanlarını bir apart otelde Antalya'da ailecek geçirdiklerini söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası