Ege Postası
Geri

Avrupa’nın yıldızları Samanyolu Koleji’nde buluştu

Türkiye Eskrim Federasyonu ile Samanyolu Eğitim Kurumları'nın birlikte organize ettiği Avrupa Yıldızlar Circuit Turnuvası sona erdi. Eğitim alanında elde ettiği başarıların yanında sportif müsabakalarda Türkiye’nin en başarılı okulları...
Avrupa’nın yıldızları Samanyolu Koleji’nde buluştu
Haberler / Spor
26 Eylül 2013 Perşembe 11:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türkiye Eskrim Federasyonu ile Samanyolu Eğitim Kurumları'nın birlikte organize ettiği Avrupa Yıldızlar Circuit Turnuvası sona erdi.

Eğitim alanında elde ettiği başarıların yanında sportif müsabakalarda Türkiye’nin en başarılı okulları arasında yer alan Samanyolu Eğitim Kurumları son yıllarda düzenlediği uluslararası spor organizasyonlarıyla da kamuoyunda ilgiyle takip ediliyor.

Son olarak Avrupa Yıldızlar Circuit Turnuvası erkek epe müsabakalarına ev sahipliği yapan Samanyolu Eğitim Kurumları bu alanda 11 ülkenin (Avusturya’dan 6, Belçika’dan 1, Danimarka’dan 4, İrlanda’dan 1 İtalya’dan 10, İspanya'dan 1, Almanya’dan 1, Hollanda’dan 1, Romanya’dan 7, Slovakya’dan 2 ve Türkiye'den ise 27 sporcu) sporcularını konuk etti.

Toplam 61 sporcunun kıyasıya mücadele ettiği turnuvada İtalyan Davide Timo birinci olurken, Almanya’dan Lukas Knechtl ikinci oldu. Milli sporcu Ömer Kaan Öztunç ile Belçika’dan Lukas Knechtl üçüncülüğü paylaştı. Dereceye giren sporculara madalyalarını Eskrim Federasyonu Başkanı Müminhan Bilgin, Özel Samanyolu Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Soner Öner ve Eskrim Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Akpınar verdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Özel Samanyolu Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Soner Öner, "Turnuvaya katılan tüm sporcuları ve ailelerini tebrik ediyorum. Eskrim sporu son yıllarda federasyonumuzun yoğun ve tempolu çalışmaları neticesinde çok mesafe kat etti." diyerek, şunları söyledi:

"Uluslararası arenada milli sporcularımız artık madalya alarak geri dönüyorlar. İnanıyorum ki federasyonumuzun yetiştirdiği bu sporcular ileride Olimpiyat Şampiyonu olacaklar ve ülkemizi başarıyla temsil edecekler. Bizler de Samanyolu Eğitim Kurumları olarak spora ve sporcuya hak ettiği değeri vermeye çalışıyoruz.

Uluslararası müsabakalarda elde edilen madalyaların yanında bu organizasyonlara ev sahipliği yapmak ve Türk misafirperverliğini göstermek te ülke tanıtımımıza katkı sağlamaktadır. Daha önceden basketbol ve badminton alanlarında birçok ülkeden yüzlerce sporcuyu tesislerimizde konuk etmiştik.

Eskrim sporuyla ilgili yeni projelerimiz var ve kısa sürede hayata geçireceğiz. Federasyonlarımıza desteğimiz devam edecek ve ülkemizin tanıtımını yapacak her organizasyona ev sahipliği yapmaktan gurur duymaktayız."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası