Ege Postası
Geri

Avustralya'da çatıyı anlatacak o isim belli oldu

CHP’nin İzmirli Parti Meclisi Üyesi Hüseyin Saygılı, Avustralya’da Ekmeleddin İhsanoğlu için oy isteyecek. Saygılı, 40 bin Türk seçmenin olduğu Avustralya’da seçim koordinasyon ve propaganda çalışması yapacak.
Avustralya'da çatıyı anlatacak o isim belli oldu
Haberler / Yerel Politika
21 Temmuz 2014 Pazartesi 14:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -.Avustralya’da yaşanan 40 bin Türk seçmen, 31 Temmuz- 2 Ağustos tarihleri arasında, Türkiye’deki cumhurbaşkanlığı seçimi için oy kullanacak. CHP, Avustralya’da sandık  görevlilerini koordine etmek ve atı aday Ekmeleddin İhsanoğlu’nun propagandasını yapmak adına  Parti Meclis Üyesi Hüseyin Saygılı’yı görevlendirdi.

3 KENTE GİDECEK
Saygılı 25 Ağustos tarihinde Avustralya’ya gidecek. Saygılı, Türkiye’nin konsolosluğun bulunduğu Sydney, Camberra ve Melbourne’de  yurttaş dernekleriyle bir araya gelecek, toplantılarda seçmenle görüşecek.

PROPAGANDA ÇALIŞMASI
Saygılı, Avustralya’da yapacağı çalışma için şunları söyledi; “ Avustralya’da yaklaşık 40 bin seçmenimiz var.  Türkiye’deki Cumhurbaşkanlığı seçimi için oy kullanacaklar ve üç gün sürecek.Sandık görevlilerinin eğitimine yönelik dikkat etmeleri gereken konularda bilgilendirme yapacağım.Ayrıca İhsanoğlu için propaganda çalışması yapacağım. AKP iktidarının 12 yıllık uygulamalarıyla ülkeyi ne hale getirdiğini anlatacağım. Türkiye’nin birlik beraberliği için en doğru ismin Ekmeleddin İhsanoğlu’nun olduğunu anlatacağım”dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası