Ege Postası
Geri

Avusturya, Mısır’da yaşananlara 'darbe' demedi

Avusturya Dışişleri Bakanı Michael Spindelegger, bu sabah katıldığı bir basın toplantısında Mısır’da yaşanan olayları değerlendirdi.Ülkede bir an önce yeni seçimlerin yapılması ve huzursuzluğun son bulması gerektiğini ifade eden...
Avusturya, Mısır’da yaşananlara 'darbe' demedi
Haberler / Dünya
8 Temmuz 2013 Pazartesi 14:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Avusturya Dışişleri Bakanı Michael Spindelegger, bu sabah katıldığı bir basın toplantısında Mısır’da yaşanan olayları değerlendirdi.

Ülkede bir an önce yeni seçimlerin yapılması ve huzursuzluğun son bulması gerektiğini ifade eden Spindelegger, "Sokaklara Mübarek döneminde bile bu kadar insan çıkmamıştı. Halkın taleplerini de dikkate almak gerekir." dedi. Şiddetin artması durumunda vatandaşlarını hızlı bir şekilde tahliye edebileceklerini kaydeden Spindelegger, darbecileri doğrudan kınamaktan kaçındı.

Cihan Haber Ajansı muhabirinin "Ülkede yaşananları bir darbe olarak görüyor musunuz'" sorusuna cevap veren Avusturyalı bakan, "Askeri müdahale arzu edilen bir durum değil. Yaşananları bir geçiş süreci olarak değerlendiriyorum. Umarım en kısa sürede yeni seçim tarihi ilan edilir ve seçimler gerçekleştirilir." şeklinde cevap verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası