Ege Postası
Geri

Aydın'da dehşet: Birlikte yaşadığı kadını öldürüp...

AYDIN'ın Didim İlçesi'nde 63 yaşındaki İsmail Yıldız, birlikte yaşadığı ileri sürülen 52 yaşındaki Nevriye Altun'u tabancayla öldürdükten sonra, aynı silahla intihar etti.
Aydın'da dehşet: Birlikte yaşadığı kadını öldürüp...
Haberler / 3. Sayfa
3 Aralık 2015 Perşembe 14:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yeni Mahalle, 818 Sokak'taki bir apartmanın dördüncü katında yaşayan işçi emeklisi İsmail Yıldız'ın, üç gündür ortalıklarda görünmemesi üzerine şüphelenen komşuları, durumu '155 Polis İmdat' hattına bildirdi. Bunun üzerine bugün saat 02.00 sıralarında adrese giden polis, çilingir yardımıyla içeri girdiğinde Yıldız ile 5 aydır birlikte yaşadığı ve yaz aylarında otellerde kat hizmetleri görevlisi olarak çalıştığı öğrenilen kadın arkadaşı Nevriye Altun'un yerde kanlar içindeki cesetleri ile karşılaştı.



Kanın kurumuş olmasından olayın daha önce meydana geldiği anlaşılırken, Yıldız'ın Altun'u ağzından vurduktan sonra, aynı tabancayı başına dayayarak intihar ettiği belirlendi. İkilinin olaydan önce birlikte içki içtikleri de saptandı. Altun ve Yıldız'ın cesetleri, savcı ve polisin olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası