Ege Postası
Geri

Aytun Çıray'dan Cemil Tugay paylaşımı!

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, dün katıldığı canlı yayında İzmir projelerinden bahsederken, kent gündeminden düşmeyen Körfez kirliliği ve koku ile ilgili açıklamalarda bulundu. Öte yandan 27. Dönem İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Tugay'ın açıklamalarını sosyal medya hesabından paylaştı.
Aytun Çıray'dan Cemil Tugay paylaşımı!
Haberler / Yerel Politika
2 Mart 2024 Cumartesi 08:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, dün sabah Halk TV'de Gazeteci İsmail Küçükkaya’nın canlı yayın konuğu oldu.

Tugay, İzmir projelerinden bahsederken, kent gündeminden düşmeyen Körfez kirliliği ve koku ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bir sorunumuz var. Körfezimiz istediğimiz kadar temiz değil.Eskiden yüzülen bir Körfezdi. O günlerine dönsün çok istiyoruz. Bu bizim hepimizin hayali. Bunun için kirlenmenin durması lazım! Özellikler derelerden gelen kirlenmeyi mutlaka etkili müdahalelerle durduracağız. Sonra da Körfezin kendi içinde bir akıntı var. O akıntının daha hızlı olmasınısağlayacak bir sirkülasyon projesi var. O kanalı çok kısa zamanda yaparak Körfezin hızlı bir şekilde kendini temizlediğini görmeyi umuyoruz. O temizlikle beraber Körfezde yüzmeyi de hayal ediyoruz. Birisi dün birşey bir yorum yazmış. 'Biz Körfezde yüzmek istemiyoruz. Kokmasın yeter.' demiş. Bu yılların getirdiği sorun." 

27. Dönem İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Tugay'ın açıklamalarını sosyal medya hesabından paylaştı. Çıray, "Sayın Başkan, İzmir Körfezi'nde yüzülemese bile körfez kokmayacak vaadinde bulunmuş." ded. Öte yandan Çıray'ın paylaşımında @herkesicinCHP'yi eklemesi de dikakt çekti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası