Ege Postası
Geri

Azerbaycan Dışişleri Bakanı İsrail ve Filistin'e gidecek

Azerbaycan Dışişleri Bakanı Elmar Memmedyarov, bazı resmi temaslarda bulunmak amacıyla İsrail ve Filistin'e gidecek. Azerbaycan kaynaklı APA haber ajansının İsrail kaynaklarına istinaden yaydığı habere göre Memmedyarov, 21- 23 Nisan günleri...
Azerbaycan Dışişleri Bakanı İsrail ve Filistin'e gidecek
Haberler / Dünya
18 Nisan 2013 Perşembe 14:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Azerbaycan Dışişleri Bakanı Elmar Memmedyarov, bazı resmi temaslarda bulunmak amacıyla İsrail ve Filistin'e gidecek. Azerbaycan kaynaklı APA haber ajansının İsrail kaynaklarına istinaden yaydığı habere göre Memmedyarov, 21- 23 Nisan günleri arasında İsrail ve Filistin’i ziyaret edecek.
Azeri Bakan ilk olarak İsrail parlamentosu Dış Siyaset ve Savunma Komisyonu Başkanı Avidgor Liberman ile bir araya gelecek. Daha sonra Ramallah'a geçerek Filistinli yetkililerle de görüşecek olan Memmedyarov tekrar Tel Aviv'e dönerek Cumhurbaşkanı Şimon Peres ile bir araya gelecek.
Memmedyarov’un gezisinin son gününde İsrail Başbakanı Benyamin Netenyahu ile görüşmesi öngörülüyor. Elmar Memedyarov'un gündeminde, iki ülke arasındaki askeri ve enerji konularında işbirliği ve bölgesel sorunlarda bilgi alışverişi var.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası