Ege Postası
Geri

Japon prenses, 11yıl sonra ilk kez yurtdışına çıkıyor

Japon Prenses Masako, Hollanda Prensi Willem Alexander'ın taç giyme törenine katılmak üzere, 11 sene sonra ilk defa yurtdışı seyahatine çıkmaya hazırlanıyor.Prensesin, 30 Nisan'daki törene, Veliaht Prens Naruhito ile birlikte katılacağı...
Japon prenses, 11yıl sonra ilk kez yurtdışına çıkıyor
Haberler / Dünya
18 Nisan 2013 Perşembe 10:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Japon Prenses Masako, Hollanda Prensi Willem Alexander'ın taç giyme törenine katılmak üzere, 11 sene sonra ilk defa yurtdışı seyahatine çıkmaya hazırlanıyor.

Prensesin, 30 Nisan'daki törene, Veliaht Prens Naruhito ile birlikte katılacağı belirtildi. İmparator Akihito ile İmparatoriçe Michiko'nin de onay verdiği ziyarete, hükümetten de bu hafta içinde onay bekleniyor.

Stres kaynaklı yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle resmi temaslardan uzak kalmayı tercih eden Prenses Masako en son 2002 yılında Avustralya ve Yeni Zelanda'yı ziyaret etmişti.

Hollanda ile Japonya'daki kraliyet aileleri arasında yakın bir ilişki olduğuna dikkat çeken Japon basını, Hollanda Prensesi Maxima'nın, Japon Prenses Masako ile direk temasa geçerek davet ettiğini kaydetti.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası