Ege Postası
Geri

Aziz Buğa, Hasan Arslan'a patladı!

Yerel seçimlerde MYK'dan Çiğli Belediye Başkan Adayı olarak çıkan ancak daha sonra PM'den adaylığı iptal edilen Aziz Buğa, sessizliğini bozdu ve katıldığı radyo programında isim vermeden kendisine göndermelerde bulunan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan'a patladı. Buğa, "Ben hem MYK'dan, hem 5'li komisyondan hem de PM'den çıktım. O ise bir siyasi pazarlıktan. Diktatör mü olmak istiyorsun yoksa belediye başkanı mı seçimini yap! Çiğli bir şirket değil! Burası bir ilçe ve hizmet bekler" ifadelerini kullandı. Çiğli'de tansiyon yüksek. Buğa'dan Arslan'a yaylım ateşi
Aziz Buğa, Hasan Arslan'a patladı!
Haberler / Yerel Politika
23 Şubat 2016 Salı 19:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGEPOSTASI - Çiğli CHP'de tansiyon yüksek. Yerel seçimelrde MYK'dan Çiğli Beleidye Başkan Adayı olarak çıkan ancak PM'de adaylığı Hasan Arslan'a kaptıran Aziz Buğa, sessizliğini bir bozdu pir bozdu. Kendisine yakın meclis üyelerinin disipline sevk edilmesi sonrası soluğu Ankara'da alan ve meclis üyeleriyle birlikte  Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan'ı lşikayet eden Buğa, bu kez sosyal medyadan Arslan'a adeta patladı. Buğa,  bir radyo programında isim yanıt verdi.

"HASAN ARSLAN SESSİZLİĞİNİ BOZDU" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

İşte Buğa'nın açıklaması...
Can Radyo'da çıkan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan'ın eleştirilerine cevap hakkım olduğunu düşünerek bu açıklamayı kamuoyu ile paylaşıyorum.
Belediye seçimlerinden bu yana 2 yıl geçti. Hiçbir şey değişmedi. Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan söylemi ve eylem tarzı ile bir belediye başkanından çok koltuk sevdalısına benziyor. 

BU TARAFSIZLIĞA KUŞLAR BİLE GÜLER
Hey tarafsızlıktan bahseden Arslan, ilçe başkanına küfür eden siz, ilçe yönetimini düşüren siz ama tarafsızlıktan bahsediyorsun bu tarafsızlığa kuşlar bile güler! 
Arslan'ı CHP Çiğli ilçe örgütü üstünde elde ettiği seçim zaferi ile ilçe örgütünü kendi çıkar ve menfaatleri uğrunda kullanmaktan vazgeçmeye çağırıyorum! Geçmişte de sıkça gördüğümüz belediye makamından gelen gücünü kullanarak bir iktidar bloğu kurmaya çalışmak bizim siyasi düşüncemiz ile bağdaşan bir durum değildir. İlçe başkanlığı zaferinden sonra ilçe meclis üyeleri hakkında disiplin soruşturması açtırmaya çalışmakta ayrıca bir sıkıntıdır. Ben bunun kasten yapıldığını düşünüyorum. Bir yanlışa dur diyen, bunu delilleri ile ortaya koyan meclis üyelerine ,Çiğli için fedakarlık yapan insanlara disiplini reva görmekte neyin nesidir anlamış değilim.

BUNUN ADI ACİZLİKTİR
Partimizin ilçemizdeki seçim zaferlerini kendi şahsının seçim zaferiymiş göstermekte Hasan Arslan bunu bize yani partililerine karşı kullanmaktan da çekinmemektedir. Aday adaylığı sürecinde verdiğimiz emekleri göz ardı etmektedir. Kapı kapı gezen, pazar yerlerinden, derneklerden çıkmayan partimizin neferlerini bir kalemde silinmesini utanç verici görüyorum. Bunun adı acizliktir.

BİZ YAPTIK DEMEDİK
150 bin broşür, onlarca pankart, stiker ile ilçenin her yerini partimiz için donattık. Maddi ve manevi anlamda fedakarlıkta bulunduk. Ama çıkıp kamuoyuna biz yaptık demedik. 
Bizler sosyal demokrat olmaktan, partimiz için çalışmaktan, ilçemizin çıkarlarını, halkımızın çıkarlarını da korumaktan vazgeçmeyeceğiz. CHP’li olmak bunu gerektirir.

"SİYASİ PAZARLIK" ÇIKIŞI!
Bizi seçim döneminde açlık grevi yapmakla suçlayan Arslan gece saat 2 de bir siyasi operasyonla geldiğini unuttu galiba. Ben hem MYK'dan hem 5'li komisyondan ve PM'den çıktım. O ise bir siyasi pazarlıktan! 

OTUR HALKINA HİZMET ET!
Rahmetli Ensari Bulut’u hayalet başkan diyerek tanıtan ve 4 otobüs dolusu partilimizi Ankara’ya gönderen de siz değimliydiniz! İlçe örgütünü ve partimizi kendi çıkar ve menfaatlerin uğruna kullanmaktan vazgeç. Bir belediye başkanına yakışanı yap ve otur halkına hizmet et. Belediye emekçilerini odana çağırır sosyal medya hesaplarını didik didik ederek onları düşüncelerini ve fikirlerini baskı altına alma. Diktatör mü olmak istiyorsun yoksa belediye başkanı mı seçimini yap! Çiğli bir şirket değil! Burası bir ilçe ve hizmet bekler. Bunu asla unutmamak gerekir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası