Ege Postası
Geri

Sosyal medyadan fotoğraflı muhalefet

İZMİR'in Kiraz İlçesi'nin eskiden köy olan Doğancı Mahallesi'nde öğrencilerin çamura batan servis aracını arkadan ittikleri fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, yolu yapması gereken İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin AK Parti'ye oy veren köyleri cezalandırdığını iddia etti. AK Partili Dağ, Büyükşehir'i bu fotoğrafla vurdu
Sosyal medyadan fotoğraflı muhalefet
Haberler / Yerel Politika
23 Şubat 2016 Salı 16:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir'in Kiraz İlçesi'nin kırsal Doğancı Mahallesi'nde velilerin kendisine çekip gönderdiği fotoğrafı, "İşte CHP'li belediyenin İzmir'de köylüyü ve öğrenciyi düşürdüğü hal" notuyla twitter adresinden 34 bin 600 takipçisi ile paylaştı.



Fotoğrafta tekerlekleri çamura batan öğrenci servisini arkadan iten ilköğretim okulu öğrencileri yer aldı. Dağ, DHA'ya yaptığı açıklamada, CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin AK Parti'ye oy veren köyleri cezalandırdığını öne sürerek, "İzmir'de yasayla Büyükşehir Belediyesi sınırlarına giren her yerde bu tür şikayetleri alıyoruz. Burada yolu yapması gereken Büyükşehir Belediyesi.



Yatırım bütçesinin yüzde 10'unu ayırması lazım. İki yıl geçti. 6 milyar liralık bütçenin yatırıma ayrılması gereken 2 milyar lirasını buraya da harcasaydı öğrenciler bugün bu koşullarda eğitim görmezdi. Çamurlu ayakkabılarla okula gitmezdi. CHP'ye çok oy veren köylerin bırakın ana yollarını köy içi yolları bile bitti. AK Parti'ye oy çıkan yerlere yol yok.



Bırakın yolu yağmurlu havada su yok. Para var icraat yok, ayrımcılık var. Bunun üzerine siyasi strateji kuruluyor. İnsanların tercihlerini değişitirmek için vatandaştan elde edilen vergiler tehdit unsuru olarak kullanılıyor" dedi.(Elif DEMİRCİ-DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası