Ege Postası
Geri

Aziziye Belediyesi, inşaat firmalarına yemek verdi

Aziziye ilçesinin yeniden yapılaşmasına katkı sağlayan yap-satçılar ile müteahhitlere Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Müceldili Konağı'nda yemek verdi. Cengiz, işadamlarını 'teşekkür belgesi' ile ödüllendirdi.Erzurum'da kentsel dönüşüm...
Aziziye Belediyesi, inşaat firmalarına yemek verdi
Haberler / Genel
6 Temmuz 2013 Cumartesi 14:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aziziye ilçesinin yeniden yapılaşmasına katkı sağlayan yap-satçılar ile müteahhitlere Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Müceldili Konağı'nda yemek verdi. Cengiz, işadamlarını 'teşekkür belgesi' ile ödüllendirdi.

Erzurum'da kentsel dönüşüm çalışmalarına katkı sağlayan 47 yap-satçı ile müteahhitler Aziziye Belediyesi'nin düzenlediği yemekte buluştu. Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, meclis üyeleri, AK Parti İlçe Teşkilatı yöneticilerinin de katıldığı yemekte kentsel dönüşüm konuşuldu. Cengiz, sağlıklı, kaliteli ve görsel zenginlikleri bulunan konutlarının ilçenin imajına katkı sağladığını söyledi. Kentsel dönüşüm kapsamında TOKİ'den Erzurum'a gelen 80 milyon liranın 60 milyon liralık kısmını kendilerinin kullandığına vurgu yapan Cengiz, "Son 11 yılda TOKİ kanalıyla ilimize aktarılan 80 milyon liranın önemli bir miktarını ilçe olarak biz kullandık. 60 milyon lirayla ilçemizin kentsel dönüşümüne önemli destek sağladık. Bunda yap-satçılarımızın, müteahhit arkadaşlarımızın önemli katkısı oldu, kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.

Aziziye Belediye Başkanı, kendilerinin her zaman bürokraside kolaylaştırıcı, işadamlarının önünü açan bir ilke ile hareket ettiklerini de ifade ederek, "Son 4 yılda yatırımcı işadamlarımızın önünü açtık. Her konuda kendilerine destek çıktık, yasalar çerçevesinde imara aykırı olmamak kaydıyla işadamlarımıza her konuda önayak olduk. Bu desteği yanındı hisseden işadamlarımız ilçemize yatırım yaparak fiziki görünümünün zenginleşmesine katkı sağlamakta." diye konuştu. Cengiz, başlatılan kentsel dönüşüm çalışmalarının da başarı ile devam ettiğini sözlerine ekledi.

Yemeğin ardından Cengiz, işadamlarına Aziziye ilçesine yaptıkları yatırımlardan dolayı 'teşekkür belgesi' verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası