Ege Postası
Geri

BBP İzmir İl Başkanı Cumhuriyet Savcılığına ifade verdi

Büyük Birlik Partisi İzmir İl başkanı Ahmet BEREKET 28 Şubat 2012 tarihinde İzmir Özel yetkili Cumhuriyet savcılığına 28 Şubat sürecinin baş mimarı olarak ifade ettiği dönemim genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Çevik BİR ile alakalı yapmış olduğu suç duyurusu ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığı TMK.’nun 10.Maddesi ile görevli Cumhuriyet savcısına Müşteki sıfatı ile ifade verdi.
BBP İzmir İl Başkanı Cumhuriyet Savcılığına ifade verdi
Haberler / Yerel Politika
31 Ekim 2012 Çarşamba 15:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  BBP İzmir il başkanı BEREKET Cumhuriyet savcısına vermiş olduğu ifade de “ 28.02.2012 tarihli şikayet dilekçesi ve ismimin altında ki imza bana aittir. BBP İzmir il başkanıyım. Şikayet dilekçemde de belirttiğim gibi Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde İllegal bir yapı kurup milletin oyları ile seçilen TBMM’yi iş yapamaz hale getiren ve meşru hükümetin görev yapmasını engellemeye çalışması,basın yayın organlarında yer alan açıklama sırasında “Türkiye’deki bütün dernek,vakıf,sendika,üniversitedeki öğretim üyeleri,özel ve kamuya ait bütün yurtlar,valiler, kaymakamları,daire başkanları,il genel meclisi,belediye meclisi üyeleri,partilerin il ve ilçe yöneticileri,televizyonların ve radyoların yöneticilerini” fişlemişlerdir.Bu nedenle bu eylemi gerçekleştiren kişi veya kişilerden şikayetçiyim dedi”.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası