Ege Postası
Geri

Engin'in hedefinde Ak Partili vekiller vardı

İzmir’de belediyelere ve CHP’ye en sert muhalefeti yapan Ak Partili vekillerin başında gelen Aydın Şengül ve Rıfat Sait’e CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin’den tepki geldi. Engin, “Sürekli belediyelerin hizmetlerini eleştiriyor. Her ilçe belediyesinin son 10 yılda en az bine yakın projesi var. Hizmetin kitabını değil ansiklopedisini yazdık.Aydın Şengül’ün boyunu aşar bu ansiklopediler” derken, Ak Parti’ye karşı önyargıları kırmak için 50 İzmirli’yi İstanbul’daki eğlence mekanlarına götüreceğini açıklayan Rıfat Sait’e ise Engin’den bir tavsiye geldi: Sadece İstanbul’a değil bir otobüsü de Konya’ya götürsün
Engin'in hedefinde Ak Partili vekiller vardı
Haberler / Yerel Politika
31 Ekim 2012 Çarşamba 15:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -İzmir’de belediyelere ve CHP’ye en sert muhalefeti yapan Ak Partili vekillerin başında gelen Aydın Şengül ve Rıfat Sait’e CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin’den tepki geldi.

“HİZMETLER BOYUNU AŞAR”

Başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu olmak üzere ilçe belediyelerinin söz verdikleri projeleri zamanında yapamaması ekseninde eleştiriler yapan Ak Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül’e tepki gösteren CHP İl Başkanı Ali Engin, “ ‘çete’ kitabına atıfta bulunarak hizmetin kitabının yazılmasını istiyor. Sürekli olarak belediyeleri eleştiriyor. Hizmetin kitabını değil ansiklopedisini yazdık. Her ilçe belediyesinin son 10 yılda en az bine yakın projesi var. Aydın Şengül’ün boyunu aşar bu ansiklopediler. Sabretsin. Az kaldı yerel seçimlere… Sandık önümüze gelecek” dedi.

“İZMİR YALNIZ İÇKİ İÇİLEN YER Mİ'”
Ak Parti’ye karşı önyargıları kırmak için 50 İzmirli’yi İstanbul’daki eğlence mekanlarına götüreceğini açıklaması sonrası gündeme oturan bazı kesimlerce tepki alan bası kesimlerce destek gören Ak Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait’e CHP İl Başkanı Engin’den tepki geldi. Engin, “ Saygı sınırlarını zorlayan bir adım attı. İzmir yalnız içki içilen bir yer m? İzmir’de binlerce yıllık bir tarih var. İzmir uzlaşma kültürü var. Bütün inançların bir arada yaşaması var. Özgürlük var. Kendisine bir tavsiyem var sadece İstanbul’a değil bir otobüsü de Konya’ya götürsün” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası