Ege Postası
Geri

BEKSİAD'da Halil Atalay dönemi

Bursa Bebe-Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği’nde (BEKSİAD) yapılan olağanüstü genel kurulda Halil Atalay başkanlığa getirildi.Almira Hotel’de gerçekleştirilen ve Divan Başkanlığı’nı Nihat Alpay’ın yaptığı...
BEKSİAD'da Halil Atalay dönemi
Haberler / Genel
11 Haziran 2013 Salı 15:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa Bebe-Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği’nde (BEKSİAD) yapılan olağanüstü genel kurulda Halil Atalay başkanlığa getirildi.

Almira Hotel’de gerçekleştirilen ve Divan Başkanlığı’nı Nihat Alpay’ın yaptığı BEKSİAD Olağanüstü Genel Kurulu’nda Halil Atalay tek aday olarak seçimlere katıldı.

BEKSİAD’ın eski Başkanı Rıdvan Güler veda konuşmasında Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nda (BTSO) üstlendiği Meclis üyeliği görevi neticesinde BEKSİAD’daki görevi bırakma kararı aldığını söyledi. Rıdvan Güler, "BEKSİAD’daki görev sürem boyunca çok sayıda ulusal, uluslararası fuar ve organizasyona katılarak; Bursa’nın ve ülkenin tanıtımına artı değer sağladık. BEKSİAD Dergisi’ni çıkarmaya başladık. Dönemimizde ilkleri yapmaya devam ettik ve BEKSİAD'ı, Türk bebe-çocuk konfeksiyon sektörünü tanıtan bir film hazırladık. Sektörümüze kalifiye eleman kazandırmak adına BUSMEK ile işbirliğine gittik. Bu kapsamda Bursa Büyükşehir Belediyesi ile ortak kurs düzenledik ve ilk mezunlarımızı istihdam ettik." diye konuştu.

"Bugüne kadar çözüm odaklı çalıştık." diyen Güler, şöyle devam etti: "Ben ve yönetimim, geçen sürede sorunlara hep çözüm odaklı yaklaştı. Sadece sorunları konuşmakla kalmayıp, sorunların çözüme kavuşması için var gücümüzle çalıştık. Derneğimiz başta kamu kurum kuruluşları ve idari yönetimler ile çeşitli işbirliklerine giderek, çözüme katkı sağladı. Dönemimizde gerçekleştirdiğimiz her proje bir planın neticesinde ortaya çıktı."

BEKSİAD’ın yeni başkanı Halil Atalay ise yeni yol haritasını üyelerle paylaştı. Atalay, onuncu yılında BEKSİAD’ın farklı projeler ile gündem oluşturacağı vurgusu yaptı. 10 yıllık geçmişe sahip BEKSİAD’ın kurulduğu ilk günlerde zorlu süreçlerden geçtiğini hatırlatan Halil Atalay, "10 yıl öncesinde pek çok dostumuzun derneğe katılma noktasında şüphe ve tereddütleri var iken, 10 yıl sonrasında 100’ü geçen üye sayısına ulaşmış olmak, hep beraber ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor. Artık sektörümüzün sorunlarını ve çözüm önerilerimizi her platformda güçlü bir sesle ifade edebilir hale geldik." dedi.

Gelecek dönemin faaliyetlerini 3 temel unsurun şekillendireceğinin altını çizen Atalay, "Bizim 3 ana hedefimiz var: teşkilatlanma, kişisel ve kurumsal eğitim ile sektörel tanıtım. Bizler yönetim olarak bu 3 ana konuda yoğunlaşarak gelişmeler sağlamak arzusundayız." diye konuştu. Atalay, sektörde faaliyet gösteren fakat derneğe üye olmayan meslektaşları da bu dönemde üye yapma isteklerinin olduğunu söyledi.

Yıllara dayalı olarak Vişne Ticaret Bölgesi’nde yürütülen hummalı çalışmaların o bölgeye ayrı bir imaj kattığını belirten Halil Atalay, sözlerini şöyle tamamladı: "Geçmişte bu bölgeye Hoşaf Caddesi diyorlardı ve artık bu bölge sektörün kalbinin attığı, modanın belirlendiği bir ticaret bölgesi oluverdi. Bu oluşumda emeği geçen herkese teşekkür etmek bir borçtur. Bu bölgenin bugünkü konumundan daha ileriye gitmesi adına yeni yönetim olarak çabalayacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası