Ege Postası
Geri

Şehitkamil Belediyesi, Elif beldesine sosyal tesis yaptı

Mahalle, köy ayrımı yapılmaksızın yaklaşık 90 sosyal tesis yapan Şehitkamil Belediyesi, son olarak Elif beldesine sosyal tesis yaptırdı. Her ay bir sosyal tesis için çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini dile getiren Şehitkamil Belediye...
Şehitkamil Belediyesi, Elif beldesine sosyal tesis yaptı
Haberler / Genel
11 Haziran 2013 Salı 15:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mahalle, köy ayrımı yapılmaksızın yaklaşık 90 sosyal tesis yapan Şehitkamil Belediyesi, son olarak Elif beldesine sosyal tesis yaptırdı.

Her ay bir sosyal tesis için çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Son olarak Elif beldesinde yapılan ve beldedeki taziye evi ve sosyal tesisi açığını kapatan tesis, vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı." dedi.

Beldede büyük bir eksikliğin kapatıldığını belirten Elif Belediye Başkanı İbrahim Çabanoğlu, "Bugüne kadar beldemize büyük hizmetler yapıldı. Şehitkamil Belediyesi ile kardeş belediye olmamız münasebetiyle beldemizde park, yeşil alan ve kilit taşı çalışmalarıyla bize destek verildi. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyorum. Son olarak burada sosyal tesis yapımı tamamlandı. Beldemizde bu anlamda büyük eksiklikler vardı. Şehitkamil Belediyemiz sayesinde sosyal tesisimiz faaliyete geçti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası