Ege Postası
Geri

AK Parti'li Köse: Akaydın psikoloğa görünmeli

AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’a psikoloğa görünmesini önerdi. Mustafa Akaydın'ın Başbakan Erdoğan için kullandığı, "Sayın Başbakan bugüne kadar hiç akıllanmadı....
AK Parti'li Köse: Akaydın psikoloğa görünmeli
Haberler / Genel
11 Haziran 2013 Salı 15:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’a psikoloğa görünmesini önerdi.

Mustafa Akaydın'ın Başbakan Erdoğan için kullandığı, "Sayın Başbakan bugüne kadar hiç akıllanmadı. Bugünden sonra da hiç akıllanacak gibi gözükmüyor. Ben Sayın Başbakan'ın ruh sağlığı konusunda bir hekim olarak endişeliyim." şeklinde açıklamasına AK Parti cephesinden cevap gecikmedi.

Akaydın’ın sarf ettiği cümlelerin kendi şahsını yansıttığını söyleyen İl Başkanı Köse, "Sayın Akaydın’ın bir psikologa görünmesinde fayda var." dedi.

CHP’li Akaydın’ın son olarak 19 Mayıs kutlamalarında meydandaki kalabalığa hitaben yaptığı konuşmasında, Başbakan’a yine laf attığını hatırlatan Köse, kalabalığın gazına gelip hoş olmayan cümleler sarf ettiğini söyledi.

Akaydın’ın göreve geldiği günden bu yana tüm sözlerinin çelişkili olduğunu kaydeden Köse, "Önce söylediği ile sonra söylediğinin birbirini tutmadığını, kendi söylediklerini yine kendisinin yalanladığını biz de biliyoruz, bütün Antalyalılar da biliyor. Akaydın, bunu hep yapıyor.” diye konuştu.

Köse, Akaydın’ın, Büyükşehir Belediyesi yönetimindeki beceriksizliğini örtbas etmek için sürekli gündem değiştirdiğini belirtti. Akaydın’ın hükümete ve Başbakan’a sürekli asılsız ve iftiralarla dolu hakaret içeren cümleler kullandığını kaydeden Mustafa Köse, bu durumun da kendi psikolojik durumunu yansıttığını ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası