Ege Postası
Geri

İzgün Gıda Genel Müdürü Esen: Bursa'da ticaretin gelişmesi için çalışıyoruz

İzgün Gıda Genel Müdürü Uğur Esen, Yönetim Kurulu üyeleriyle Bursa Ticaret Borsası başkanlığına seçilen Özer Matlı'yı ziyaret etti. Matlı’ya yeni görevinde başarılar dileyen Esen, Bursa’da ticaretin gelişmesi için Bursa Ticaret...
İzgün Gıda Genel Müdürü Esen: Bursa'da ticaretin gelişmesi için çalışıyoruz
Haberler / Genel
11 Haziran 2013 Salı 15:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzgün Gıda Genel Müdürü Uğur Esen, Yönetim Kurulu üyeleriyle Bursa Ticaret Borsası başkanlığına seçilen Özer Matlı'yı ziyaret etti. Matlı’ya yeni görevinde başarılar dileyen Esen, Bursa’da ticaretin gelişmesi için Bursa Ticaret Borsası ile birlikte hareket etmeye hazır olduklarını dile getirdi.

Bursa Ticaret Borsası’nın da katkılarıyla Bursa’da iyi işler yapılacağını söyleyen İzgün Gıda Genel Müdürü Uğur Esen, "İzgün Gıda, toplu yemek sektöründe aktif rol alıyor. Yemeklerimizin yüzde 30’u eğitim kurumlarının yemek ihtiyacını karşılıyor. Bahar Et ve Süt Ürünleri Mağazası Beşevler ve Erikli olmak üzere iki mağazada hizmet veriyor. Ayrıca Yeşil Konak Restoran ile de Bursalılara hizmet veriyoruz. Yine kurmayı planladığımız et ve sucuk işleme tesisimizle de Bursamıza katma değer sağlamaya devam edeceğiz." dedi.

Ticaret Borsası’nın önemli projelere imza atacağına inandıklarını dile getiren Uğur Esen, “Bizler de borsamızın en önemli partnerlerinden biri olacağız. Kentimizin yararına üretilecek her projede sizlerle ortak hareket etmeye hazırız. Bursa’nın değerini artıracak her türlü oluşumda yer almak bizleri memnun eder." diyerek Özer Matlı’ya yeni görevinde başarılar diledi.

"TEK TAKINTIMIZ SORUNLARI ÇÖZMEK"

Ziyaretlerinden dolayı İzgün Gıda heyetine teşekkür eden Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı, "Bu kurum sizlerin kurumudur. Bu nedenle bizlerin işi oldukça zor. Sizlerin emanet ettiği bu emanete layık olmamız gerekir. Bizim birilerinin üzerinde olmak gibi bir takıntımız yok. Bizim tek takıntımız sizlerin sorunlarına çare olabilmek." diye konuştu.

İzgün Gıda’nın Bursa’nın en başarılı firmaları arasında yer alarak parmakla gösterilen bir işletme olduğunu ifade eden Matlı, "Sizler de Bursa’ya değer katan kuruluşlarsınız. Sektörel anlamda yaşadığınız sıkıntılar bizim de derdimizdir. Daha da başarılı işler yapabilmeniz için bütün sorunlarınızda yanınızda olmak isteriz." diyerek teşekkür etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası