Ege Postası
Geri

Bahri Yalaz, Urla için yola çıktı: Örgütten tam destek

CHP Urla'da dört dönem ilçe başkanlığı yapan Bahri Yalaz, CHP üyeleri ve vatandaşların yoğun katılımı eşliğinde belediye başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı.
Bahri Yalaz, Urla için yola çıktı: Örgütten tam destek
Haberler / Yerel Politika
28 Kasım 2023 Salı 08:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Urla ilçe eski başkanlarından Bahri Yalaz, partililerin ve halkın, büyük ilgisi ve coşkusuyla Urla Belediye Başkan Aday Adaylığı dosyasını verdi. 

CHP Urla ilçe binası dolup taşarken, Yalaz’ı sevenleri yalnız bırakmadı.

CHP Urla’da dört dönem ilçe başkanlığı ve belediye meclis üyeliği görevinde bulunan, Bahri Yalaz’ın, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler öncesi, CHP’den belediye başkan aday adaylığı resmiyet kazandı.

Başkan aday adayı Yalaz, başvuru dosyasını İlçe Başkanı Pelin Karasakal’a sunduktan sonra kısa bir konuşma yaptı.

Bahri Yalaz şunları söyledi;

”Sayın ilçe başkanım, partimizin çok değerli yöneticileri ve birlikte yol yürümekten her zaman gurur duyduğum yol arkadaşlarım. Kendisi de Cumhuriyet Halk Partisi'nin öz evladı olan Genel Başkanımız Özgür Özer’in deyimiyle bir kez daha ‘Baba evimdeyim’. Bu kez örgüt ve değişim çalışması için değil, çeyrek asırlık emek, bilgi ve birikimimi Urla’nın hizmetine sunma heyecan ve arzusuyla, Belediye Başkan aday adaylığı dilekçemi sizlerle iletmek üzere geldim. Adaylığımın adil şartlarda değerlendirileceği umuduyla, Sevdalısı olduğum Urlam için neler düşünüp, hayal ettiğimi önümüzdeki günlerde yapacağım geniş bir toplantı ile açıklayacağım. Şimdilik dilekçemin kabulünü rica edip, sizlere sevgi ve saygılarımı sunarım."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası