Ege Postası
Geri

Bakan Çağlayan, Bozyazı ve Aydıncık'ı ziyaret etti

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Tarsus Belediye Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye başkan aday adayı Burhanettin Kocamaz ile birlikte Bozyazı ve Aydıncık'ta vatandaşlarla bir araya geldi.                AK...
Bakan Çağlayan, Bozyazı ve Aydıncık'ı ziyaret etti
Haberler / Genel
25 Temmuz 2013 Perşembe 13:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Tarsus Belediye Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye başkan aday adayı Burhanettin Kocamaz ile birlikte Bozyazı ve Aydıncık'ta vatandaşlarla bir araya geldi.
        
        AK Parti Bozyazı ilçe binası önünde toplanan partililere seslenen Çağlayan, ''Bizim siyaset anlayışımızda milletimize hükmetmek yok, milletimize hizmet etmek var ve bu hizmetten de büyük onur duyuyoruz.'' dedi.Çağlayan, ''Çok şükür IMF’ye borcumuz kalmadı. Artık birlik ve beraberlik süreci içerisinde önümüze daha emin bakarak daha hızlı büyümeye devam edeceğiz. Faizler AK Parti hükümeti öncesi 60-70’lerde seyrederken, bugün tek haneli rakama yüzde 5’in altına indi. Yatırımlarımıza devam ediyoruz. Ama faiz lobisine hizmet edenler boş durmuyor. Biz vatandaşlarımızın daha mutlu ve huzurlu bir ortamda yaşamalarını sağlamaya çalıştıkça onlar rahat durmuyorlar.” diye konuştu.

        Bozyazı'da yapılanlardan bahseden Çağlayan, Bozyazı Anadolu İmam Hatip ve Tekmen Sağlık Meslek liselerinin öğrenci kayıtlarına başladığını ve Tekmen Ortaokulu'nun yapımı için gerekli izinler alınarak çalışmalara başlandığını belirtti.

        Bakan Çağlayan ve beraberindekiler, Bozyazı'dan sonra Aydıncık'a geçti. Burada bir konuşma yapan Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, dünyanın bir çok yerinde ve Müslüman aleminde zulüm ve karmaşıklıklar yaşandığını hatırlattı, Ramazan'ın birlik, beraberlik, barış ve kardeşlik getirmesini temenni etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası