Ege Postası
Geri

Evde bakım hastalarının sadece ilaca değil, morale de ihtiyacı var

Manisa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Murat Türkyılmaz, evde bakım hastalarının sadece ilaç ve bakıma değil, aynı zamanda morale de ihtiyacı olduğunu söyledi. Türkyılmaz, evde sağlık hizmetleri kapsamında 93 yaşındaki Fatma Kurban'ı...
Evde bakım hastalarının sadece ilaca değil, morale de ihtiyacı var
Haberler / Genel
25 Temmuz 2013 Perşembe 13:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Manisa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Murat Türkyılmaz, evde bakım hastalarının sadece ilaç ve bakıma değil, aynı zamanda morale de ihtiyacı olduğunu söyledi. Türkyılmaz, evde sağlık hizmetleri kapsamında 93 yaşındaki Fatma Kurban'ı ziyaret etti. Kurban'la bir süre sohbet ederek isteklerini dinledi.

Fatma Kurban, evde sağlık hizmetlerinden çok memnun olduğunu belirtti. Rahatsızlığından doktora gidemediğini fakat doktorların evlerine kadar gelip muayene ederek ilaçlarını yazdığını anlatan Kurban, “Bu hizmeti yapan ve vesile olan herkesten Allah razı olsun.” dedi.

Genel Sekreter Türkyılmaz da Ramazan münasebetiyle yatalak ve yaşlı hastaları evlerinde ziyaret ederek hem isteklerini not aldıklarını hem de memnuniyetleri sebebiyle dua kazandıklarını ifade etti. Evde sağlık hizmetlerinin kapsamını genişlettiklerini belirten Türkyılmaz, “Hastaların memnun olmaları, bizim en büyük kazancımız. Onların mutlu olması bizleri de mutlu ediyor.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası