Ege Postası
Geri

Green Suada, bayramda müşterilerine hizmet verecek

Rize'nin Pazar ilçesinde Hamidiye mevkiinde Suada Turizm Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılmakta olan 4 yıldızlı otelde çalışmalar son aşamaya geldi.İşadamı Orhan Akpulat tarafından memleketi Pazar’da yapılan ve 2011’de temeli atılan 4...
Green Suada, bayramda müşterilerine hizmet verecek
Haberler / Genel
25 Temmuz 2013 Perşembe 12:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Rize'nin Pazar ilçesinde Hamidiye mevkiinde Suada Turizm Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılmakta olan 4 yıldızlı otelde çalışmalar son aşamaya geldi.

İşadamı Orhan Akpulat tarafından memleketi Pazar’da yapılan ve 2011’de temeli atılan 4 yıldızlı Green Suada Hotel'in büyük oranda tamamlandığı ve Ramazan Bayramı'ndan itibaren müşterilerini ağırlamaya başlayacağı belirtildi. İşadamı Akpulat, “Uzun yıllardır memleketimden çok uzaklarda iş hayatında bulundum. Ancak hiçbir zaman memleketimle olan bağımı koparmadım. Epeydir doğduğum topraklara vefa borcumuzu ödemek için çalışmalar yapıyorduk. Bu yörede otelcilik ve restorancılık alanında büyük bir eksiklik olduğunu gözlemlemiştik. Gerekli şartlar oluşunca da kendi arazim üzerinde böyle bir otelle turizm sektöründe faaliyet yapmayı uygun gördük. Şu anda bitme aşamasına gelen 4 yıldızlı otelimizi önümüzdeki bayramda hizmete açmayı hedefliyoruz.” dedi.

İşadamı Akpulat, otelin 60 oda ve 180 yatak kapasiteli olduğunu ve bunun yanı sıra otel bünyesinde roof restoran, teras cafe, lobi cafe, bay-bayan kuaför salonu, hediyelik eşya reyonu, hamam, sauna ve kapalı yüzme havuzunun müşterilerin hizmetine sunulacağını belirtti. Ayrıca otelde toplantı salonu ve modern bir düğün salonu bulunduğunu hatırlatan Akpulat, “Otelimizin bu özellikleri ile yöremizde büyük bir eksikliği dolduracağını ve Doğu Karadeniz turizmine önemli bir katkı sağlayacağını düşünüyorum.” ifadesini kullandı.

Şirketin Genel Koordinatörü olan Metin Yalçın ise, “Böyle bir turizm yatırımı sayesinde yaklaşık 45 kişiye istihdam sağlamış olduk. Bu rakam zamanla daha da artabilecek. Tesisimizin bölgenin ve çevre esnafın gelişmesine büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Şirket olarak Karadeniz Bölgesi’nde benzer yatırımlarımız sürecektir.” diye belirtti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası