Ege Postası
Geri

Vali Kalkan basınla bir araya geldi

Artvin Valisi Necmettin Kalkan, basında sansürün kaldırılışının 105. yıl dönümü dolayısıyla ilde görev yapan basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.İl merkezindeki bir yöresel ev yemekleri işletmesinde verilen iftar yemeğine,...
Vali Kalkan basınla bir araya geldi
Haberler / Genel
25 Temmuz 2013 Perşembe 12:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Artvin Valisi Necmettin Kalkan, basında sansürün kaldırılışının 105. yıl dönümü dolayısıyla ilde görev yapan basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

İl merkezindeki bir yöresel ev yemekleri işletmesinde verilen iftar yemeğine, Artvin Valisi Necmettin Kalkan’ın yanı sıra Artvin Vali Yardımcıları Yılmaz Kurt, Mehmet Ali Öztürk, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Gülşen Çınar, Artvin Gazeteciler Derneği Başkanı Tolga Gül, Artvin Faal Gazeteciler Derneği Başkanı Yaşar Kars, ilde görev yapan yazılı ve görsel basın temsilcileri ile muhabirler katıldı.
Yemekte konuşma yapan Vali Kalkan, kamuoyunu aydınlatan, bilgilendiren ve her ortamda, her koşulda, sorumluluk duygusu ile hareket ederek toplumun haber alma ihtiyacını karşılayan tüm basın mensuplarının Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutladı.

Basın mensuplarının idarenin gözü ve kulağı olduğunu belirten Vali Kalkan, "Artvin’de birlikte çalışıyoruz. Geldiğim günden beri söylediğim gibi sizler idarenin gözü ve kulağısınız. Sizin yazdığınız her şeyi hak, hukuk ve adalet çerçevesinde dikkate alıyoruz. İlgili kurumları uyarılması gerekiyorsa uyarıyoruz. Bizim eksiklerimizi, göremediklerimizi tamamlıyorsunuz. Bu nedenle Artvin’e katma değer katmak amacıyla samimi olarak çalışan her basın emekçisine yürekten teşekkür ediyorum. Bu arkadaşlarımla birlikte Artvin’e hizmet etmek için hazır olduğumu ifade etmek istiyorum. Zor şartlarda çalıştığınızı biliyorum, ama bu kentin şartları böyle, fiziki imkanları böyle. Hep birlikte bu zorlukları göğüslüyoruz. Bizlere ve kurum amirlerime düşen görev, yasalar çerçevesinde sizlerin çalışmalarınızı kolaylaştırmak ve önünüzü açmaktır." diye konuştu.

Vali Kalkan bazı basın mensuplarının talebi üzerine, basın çalışanlarına Batum'a gezi sözü de verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası