Ege Postası
Geri

Pursaklar’da 6 bin kişi birlikte iftar açtı

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel iftarı 6 bin kişinin katılımıyla Pursaklar ilçesinde yapıldı.     İlke Sitesi önünde gerçekleşen iftar programına Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, AK Parti...
Pursaklar’da 6 bin kişi birlikte iftar açtı
Haberler / Genel
25 Temmuz 2013 Perşembe 12:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel iftarı 6 bin kişinin katılımıyla Pursaklar ilçesinde yapıldı.

    İlke Sitesi önünde gerçekleşen iftar programına Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ve çok sayıda davetli katıldı.

    Programda konuşan Başkan Melih Gökçek “Pursaklar bizim baş tacımız. Bugüne kadar verdikleri yüzde 70 oyla bizleri de her zaman gururlandırdı. Size ne kadar hizmet etsek hakkınızı ödeyemeyiz.” dedi.

    Konuşmasının devamında vatandaşlara seslenen Başkan Gökçek, Türkiye’nin son 1,5 aylık süre içerisinde iç ve dış güçler tarafından karıştırılmaya çalışıldığına dikkat çekti. Gökçek, “Çok sıkıntılı günler yaşadık. Allah korusun şu an için bu sıkıntıları atlattık. Ama yine oyunlarına devam etmek için parklarda forum adı altında düzenledikleri çalışmaları da sürdürüyorlar. Ben inanıyorum ki Pursaklar halkı bu güçlere en güzel cevabı sandıkta verecektir. Çünkü biz demokrasiye inanıyoruz. ” diye konuştu.

    Pursaklar’da asfalt, yol yapımı gibi çalışmaların devam ettiğini kaydeden Gökçek, şehrin güzelleştirilmesi için farklı meydanlara 2 havuz ve saatler konulacağını, Pursaklar’da yapılan Tebessüm Parkı’nın resmi açılışının önümüzdeki günlerde yapılacağının müjdesini verdi.

    ÇETİN: ŞEHİRCİLİK EL BİRLİĞİ İLE OLUR

    Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ise yaptığı konuşmada hem Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e düzenlediği iftar sofrası için hem de programa yoğun ilgi gösteren hemşehrilerine teşekkür etti. Başkan Çetin: “Şehir ve şehircilik ancak el birliği ile gönül birliği ile büyüklerimizden aldığımız destekle oluyor. İşte bu güzel günde de yardımlaşmanın, paylaşmanın en güzel örneğini yaşıyoruz.” dedi.

        Konuşmaların ardından, Melih Gökçek’in getirdiği top ve bebekler çocuklara hediye edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası