Ege Postası
Geri

Orhangazi'de cuma günü enderun usulü teravih namazı kılınacak

Bursa Orhangazi Müftülüğü bu yılki Ramazan ayında yeni bir faaliyete daha imza atıyor. Daha önce ilk kez Kubbeli Camii’de hatimli teravih namazı kılınmasına vesile olan müftülük, şimdi de cuma günü akşamı Gazi Orhanbey Camii’nde enderun...
Orhangazi'de cuma günü enderun usulü teravih namazı kılınacak
Haberler / Genel
25 Temmuz 2013 Perşembe 11:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa Orhangazi Müftülüğü bu yılki Ramazan ayında yeni bir faaliyete daha imza atıyor. Daha önce ilk kez Kubbeli Camii’de hatimli teravih namazı kılınmasına vesile olan müftülük, şimdi de cuma günü akşamı Gazi Orhanbey Camii’nde enderun usulü teravih namazı kılınacağını açıkladı.

İlçe Müftüsü Nihat Aktaş konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 26 Temmuz Cuma akşamı Gazi Orhanbey Camii'nde Bursa Yeşil Camii İmam- Hatibi Ayhan Polat ve ekibi tarafından enderun usulü teravih namazı kılınacağını açıkladı. Müftü Aktaş,enderun usulü teravih namazının kılınışını kısaca şöyle açıkladı; “Enderun usulü teravih namazında her 4 rekatta bir müezzin tarafından farklı makamlarda ilahi okunacak. İmam ise o makamlara uyarak namazı kıldıracak.”

Müftü Aktaş, enderun usulü teravih namazı kılmak isteyen bütün vatandaşları cuma günü Gazi Orhanbey Camii' ne beklediklerini söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası