Ege Postası
Geri

Kızılay her gün bin aileye sıcak yemek taşıyor

Kızılay Silifke Şube Başkanlığı, hayırseverlerin de katkısı ile her gün yaklaşık bin kişiye sıcak yemek ulaştırıyor. Kızılay Silifke Şube Başkanı Mustafa Beceren ve Kızılay gönüllüsü Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel...
Kızılay her gün bin aileye sıcak yemek taşıyor
Haberler / Genel
25 Temmuz 2013 Perşembe 11:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kızılay Silifke Şube Başkanlığı, hayırseverlerin de katkısı ile her gün yaklaşık bin kişiye sıcak yemek ulaştırıyor. Kızılay Silifke Şube Başkanı Mustafa Beceren ve Kızılay gönüllüsü Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel de dağıtımlara katılarak gönüllülere destek verdi.

        Kızılay Silifke Şube Başkanı Mustafa Beceren, ‘’Desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel ve tüm hayırsever hemşehrilerime teşekkür ederim.’’ dedi.

            Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel ise “Ramazan'ın feyzinden, bereketinden hep birlikte faydalanmanın mücadelesini veriyoruz. Bu iftarlar çok önemlidir. Birlik, bütünlük adına birleşmeye ve her zamankinden daha fazla saflarımızı sıklaştırmaya ve geleceğe emin adımlarla yürümeye davet ediyoruz.” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası