Ege Postası
Geri

Bedirhan Gökçe, Mamak’ta şiir ziyafeti verdi

Ankara Mamak Belediyesi, Ramazan Etkinlikleri kapsamında usta şiir yorumcusu Bedirhan Gökçe’yi vatandaşlarla buluşturdu. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan sanatçı, şiirleri ile duygulandırmakla kalmayıp saz ekibinin söylediği türkülerle de...
Bedirhan Gökçe, Mamak’ta şiir ziyafeti verdi
Haberler / Genel
25 Temmuz 2013 Perşembe 10:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankara Mamak Belediyesi, Ramazan Etkinlikleri kapsamında usta şiir yorumcusu Bedirhan Gökçe’yi vatandaşlarla buluşturdu. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan sanatçı, şiirleri ile duygulandırmakla kalmayıp saz ekibinin söylediği türkülerle de eğlendirdi.

    Gökçe, Abdürrahim Karakoç’un 'Mihriban' adlı eserini de seslendirerek hem Karakoç’u hem de Neşet Ertaş’ı andı. Gökçe,'Bir Elif, Bir Mehmet Olmak' adlı şiiriyle birlikte İstiklal Marşı’nın onuncu kıtasını okuyarak konserini tamamladı. Bir Ankaralı olarak senede yalnızca bir defa geldiği Mamak’ta her geçen yıl büyük bir değişimin söz konusu olduğunu kaydeden usta yorumcu, “Mamak benim çocukluğumda cezaevi ile anılırdı. Bugün Mamak’ı rengarenk görünce gurur duydum. Yiğidin hakkını yiğide vermek lazım. Mamak Mamak olmuş.” dedi.

    ANIT BAYRAKTAN ETKİLENDİ

    Samsun Yolu’nda yapımı tamamlanan ve farklı illerden Ankara’ya gelen vatandaşları karşılayan Anıt Bayrak Park’ı gördüğünde tüylerinin diken diken olduğunu belirten Bedirhan Gökçe, 'Dalgalan Sende Şafaklar Gibi Ey şanlı Hilal' yazısıyla bütünleştirilen bayrakları ilçenin girişinde gördüğümde çok duygulandım. Mamak’a farklı bir boyut kazandırmış. Başkanıma böyle bir çalışmayı Ankara’ya kazandırdığı için içten teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

    Program sonunda sanatçıyı tebrik ederek çiçek takdim eden Belediye Başkanı Mesut Akgül de, “Biz yerel yöneticilerin görevi yalnızca o şehrin yolunu, sokağını, asfaltını yapmak değil aynı zamanda bulundukları şehrin sosyal ve kültürel hayatını da hareketlendirmektir. Mamak’ta ciddi değişimler var. Artık Ankaralı Ankara’yı Atakule’den değil Mamak’tan seyredecek. Bayraklarımız Mamak’tan dalgalanacak.” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası