Ege Postası
Geri

Gölcük’te kanaat önderlerine iftar

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde, Işık Eğitim ve Öğretim Kurumları ile FEM Dershaneleri Gölcük şubesi, ilçedeki kanaat önderlerine iftar verdi. Gölcük Ereğli beldesindeki bir lokantada verilen iftarda konuşan Işık Eğitim ve Öğretim Kurumları...
Gölcük’te kanaat önderlerine iftar
Haberler / Genel
25 Temmuz 2013 Perşembe 06:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde, Işık Eğitim ve Öğretim Kurumları ile FEM Dershaneleri Gölcük şubesi, ilçedeki kanaat önderlerine iftar verdi.

Gölcük Ereğli beldesindeki bir lokantada verilen iftarda konuşan Işık Eğitim ve Öğretim Kurumları Gölcük sorumlusu Cahit Çelik, kuruma ait ilçedeki dershane ve öğrenci yurtlarıyla ilgili bilgi verdi. Şirketin bütün kurumlarıyla sağlam bir altyapı ve bilimsel pedagojik ilkeler ışığında eğitim verdiğini belirten Çelik, “İlkeli, özverili ve düzeyli eğitim anlayışı, saygı ve hoşgörü merkezli danışmanlık ve rehberlik sistemi, teknolojik yenilikleri eğitime kazandırmadaki öncülüğü kurumlarımızın en temel özellikleridir” dedi.

Çelik, şöyle devam etti: “Eğitimi her türlü maddi ve ticari anlayışın üstünde tutmak, insanı ön plana çıkarıp ona değer vermek, hasılı insana ve geleceğe yatırım yapmak kurumlarımızın en birinci amacıdır. Bu uğurda yorulmayı unutan fedakar öğretmenlerimiz ve eğitim gönüllülerimiz de bu amaçtaki yol arkadaşlarımızdır.”

İftar programına katılan Medya Etik Konseyi Başkanı Halit Esendir ise bu tür iftarların Türkiye’nin her yerinde olması gerektiğini söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası