Ege Postası
Geri

Osmaniye'de spor camiası hakemlerin iftarında buluştu

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Osmaniye Şubesi tarafından geleneksel hale gelen iftar yemeği bu yıl Çenet Kardeşler Et ve Balık Lokantası’nda düzenledi. İftar yemeği sonrasında konuşan TFFHGD Osmaniye Şubesi...
Osmaniye'de spor camiası hakemlerin iftarında buluştu
Haberler / Genel
25 Temmuz 2013 Perşembe 01:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Osmaniye Şubesi tarafından geleneksel hale gelen iftar yemeği bu yıl Çenet Kardeşler Et ve Balık Lokantası’nda düzenledi.

İftar yemeği sonrasında konuşan TFFHGD Osmaniye Şubesi Başkanı ve Klasman Hakemi Bülent Çenet, “Bu mübarek ayda, böylesine güzel bir akşamda sizlerle birlikte olmaktan, geleneksel iftar yemeğinde sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bugüne kadar bizleri yalnız bırakmayan, davetlerimize ve programlarımıza katılan sayın milletvekilimiz Suat Önal’a, sayın Vali Yardımcısı M.Sadık Tunç’a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’e, Sağlık Müdürü Mehmet Cingöz’e, Osmaniye’deki amatör spor kulüplerinin başkanlarına çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu güzel muhabbetimiz ve birlikteliğimiz devam eder. Ramazanınız mübarek, ibadetleriniz kabul olsun. Hepinize saygılar sunuyorum” dedi.

Başkan Çenet daha sonra bu sene Bölgesel Amatör Lig’de görev alacak olan Doğan Savgı, Safter Çenet ve Davut Oğsan’ı konuklarına tanıtarak, hakem arkadaşlarına yeni görevlerinde başarılar diledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir de konuşmasında Osmaniye’deki sportif yatırımlardan söz ederek, “Bu yatırımların gerçekleşmesinde bizlerle birlikte fedakarca çalışan Vali Yardımcımız sayın Sadık Tunç’a özellikle teşekkür ediyorum. Şimdi kendisi yeni görevine gidiyor. Bu yeni görevinde de başarılar diliyorum" diye konuştu.

Osmaniye’de görev süresinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden sorumlu olduğunu ifade eden Vali Yardımcısı M.Sadık Tunç da böyle bir iftar yemeğinde bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Tunç, görev süresince elinden gelen gayreti göstererek çalıştığını belirterek, bu çalışmalarında milletvekillerinden ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’den de destek gördüğünü söyledi. İzmir ili Karabağlar Kaymakamlığı görevine atandığını bildiren Tunç, Osmaniye’den güzel hatıralar ile ayrılacağını ifade etti.

Son olarak konuşan AK Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal ise, “Kutsal bir ayda, anlamlı bir günde sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duydum. Bildiğiniz gibi daha önceden de Osmaniye’de sporun içinde ve hizmetinde bulundum. Bugün de yine bulunuyorum. Hakemlerimiz sporun en zor görevini yerine getiriyorlar. Kendilerini tebrik ediyorum. Biz Bülent Çenet kardeşimizin Süper Lig’de görev almasını çok arzu ettik. Bu konuda her türlü girişim ve görüşmeleri yaptım. MHK’ya Osmaniye’nin de içinde bulunduğu 7. Bölge’de bu işi yapacak hakemlerimiz olduğunu söyledim. Ben, Bülent Çenet kardeşimin şu anda Süper Lig’de görev yapan birçok hakemden artısı var. İnşallah en kısa zamanda onu da Süper Lig’de görürüz. Diğer yandan Vali Yardımcımız Sadık Tunç beyefendi de tüm övgüleri hak etmiştir. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinde de başarılar diliyorum. Ayrıca hepinizin ramazan ayını da bir kez daha tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Karabağlar Kaymakamlığına atanan Vali Yardımcısı Sadık Tunç’a TFFHGD Osmaniye Şubesi adına teşekkür plaketi verildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası