Ege Postası
Geri

TÜMSİAD’tan basın’a iftar

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye Şubesi tarafından 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle kentteki basın mensuplarına iftar yemeği verildi.Mercan Restauranttaki iftar yemeğine Yerel Basın çalışanları ile kentte görev yapan...
TÜMSİAD’tan basın’a iftar
Haberler / Genel
25 Temmuz 2013 Perşembe 00:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye Şubesi tarafından 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle kentteki basın mensuplarına iftar yemeği verildi.

Mercan Restauranttaki iftar yemeğine Yerel Basın çalışanları ile kentte görev yapan ajans temsilcileri katıldı. Basın mensuplarının zaman mefhumu olmadan, kamu yararına görev yaptığını belirten TÜMSİAD Osmaniye Şube Başkanı Murat Özkardeş, “Bugün sizlerin bayramı. Bu mutlu gününüzde sizlerle birlikte bir iftar yapalım istedik. Öncelikle bu davetimize iştirak ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

Basının görevini özgür bir ortamda tarafsızca yapmasının önemine değinen Özkardeş, “Kamu görevini yerine getiren basın mensuplarının çalışmalarını hiçbir baskı hissetmeden yerine getirmeleri oldukça önemlidir. Halkın anayasal güvence altına alınmış olan haber alma hakkı hiçbir kimse tarafından yok sayılmamalıdır. Kişiler makam ve mevkilerinden dolayı basın çalışanlarını asla baskı altında tutmamalıdır. Basının çalışmalarını özgürce yerine getirmesi kadar tarafsız olması da kaçınılmazdır. Baskı ya da sansür görmesi asla kabul edilemeyen basınında kendi gücünü bir baskı unsuru olarak kullanması son derece tehlikeli ve sakıncalıdır.” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası