Ege Postası
Geri

Osmangazi Belediye Başkanı, Gedelek köyünde incelemelerde bulundu

Bursa'nın Osmangazi ilçesi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Gedelek köyünde meydan yapılması kararlaştırılan alanda incelemelerde bulundu. AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ve İlçe Başkanı Neşet Çağlayan ile birlikte gelen Dündar,...
Osmangazi Belediye Başkanı, Gedelek köyünde incelemelerde bulundu
Haberler / Genel
25 Temmuz 2013 Perşembe 11:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa'nın Osmangazi ilçesi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Gedelek köyünde meydan yapılması kararlaştırılan alanda incelemelerde bulundu. AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ve İlçe Başkanı Neşet Çağlayan ile birlikte gelen Dündar, Gedelek’i bir dünya markası yapmak istediklerini söyledi.

    Gedelek köyünün Türkiye’nin en önemli bir turşu merkezi olduğunu belirten Mustafa Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak bizim de Gedelek köyü için bir projemiz mevcut. Köy meydanını genişletip kamulaştırması daha önce yapılan tarihi evi de restore ederek güzel bir köy meydanı hayata geçirmeyi planlıyoruz. Bu konuda projelerimizin taslağını hazırladık. Dinlenme alanı, çeşmeyi de içine alacak park alanları ve oturma grupları ile Gedelek köyünü güzel bir meydana kavuşturmak istiyoruz.” dedi.

    Meydan ile birlikte Gedelek köyünün marka değerinin daha da artacağını belirten Dündar Milletvekili İsmail Aydın ve İlçe başkanı Neşet Çağlayan’ın da projeye destek verdiğini ve kendilerine teşekkür ettiklerini söyledi.

    AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ise meydan projesi nedeniyle Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkür ederek, "Gedelek zaten Türkiye’de marka olmuş, son derece önemli turşu üretimi ile bilinen bir köyümüz. Bu meydan projesi ile Gedelek köyü markasını da geliştirmiş olacak." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası