Ege Postası
Geri

Silifke mezunları iftarda buluştu

Mersin'in Silifke ilçesinde eğitim hizmeti veren FEM ve Anafen dershanelerinden (eski adıyla Işık Dershaneleri) mezun öğrenciler iftarda buluştu. Mezunlar, FEM ve Anafen dershanelerinin organize ettiği iftara ilgi gösterdi.         Anafen...
Silifke mezunları iftarda buluştu
Haberler / Genel
25 Temmuz 2013 Perşembe 12:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mersin'in Silifke ilçesinde eğitim hizmeti veren FEM ve Anafen dershanelerinden (eski adıyla Işık Dershaneleri) mezun öğrenciler iftarda buluştu. Mezunlar, FEM ve Anafen dershanelerinin organize ettiği iftara ilgi gösterdi.

        Anafen Dershanesi Müdürü Cengiz Mazı, "Mezun öğrencilerimizin her birerlerinin ayrı meslek dallarında bulunmaları bizleri onurlandırmaktadır." dedi. Bir milletin hem ekonomik hem kültür adına ayağa kalkmasının birinci şartının eğitimden geçtiğine değine değinen Mazı, "Gerek ülkemizde gerekse dünyanın dört bir tarafında eğitim adına seferber olan Anadolu insanının bu hakikatı gerçekleştireceğine inanıyoruz. İftarımıza katılan siz değerli öğrencilerimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.
    
        Mezun öğrencilerden Silifke Aktif Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı Alphan Toygar ise dershanelerin önemine değindi. Toygar, "Dershanelerimiz olmasaydı biz bugün bu iftarda belki bir arada olamazdık." dedi. Işık Dershaneleri sayesinde okuyup mühendis olduğunu belirten Toygar, "Bir üniversite kazanamamış olsaydım bu gün aynı şartlarda memleketime hizmet edemezdim." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası