Ege Postası
Geri

45 derece sıcakta namaz kılan cemaat, klima yardımı bekliyor

Batman Hilal Mahallesi'nde vatandaşların katkılarıyla yaklaşık yarım dönüm üzerinde inşa edilen Kuran kursu, taziye evi ve cami inşaatı yarım kaldı. Yapının ibadete açılan kısmında 45 dereceye varan sıcaklarda namaz kılan cami cemaati...
45 derece sıcakta namaz kılan cemaat, klima yardımı bekliyor
Haberler / Genel
25 Temmuz 2013 Perşembe 12:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Batman Hilal Mahallesi'nde vatandaşların katkılarıyla yaklaşık yarım dönüm üzerinde inşa edilen Kuran kursu, taziye evi ve cami inşaatı yarım kaldı. Yapının ibadete açılan kısmında 45 dereceye varan sıcaklarda namaz kılan cami cemaati klima yardımında bulunacak hayırsever arıyor.

Batman'da ilk kez yapılan Kuran kursu ve taziye evinin yer aldığı camii inşaatı çalışmaları maddi yetersizlikten dolayı durdu. İnşaatı devam ettirecek paralarının olmadığını belirten semt sakinlerinden Saim Savaş, Hamit Demir ve İmam Hamit Duran, vatandaşların caminin kısmen bitmiş bölümlerinde namaz kıldıklarını belirterek ancak 45 dereceye varan sıcaklar nedeniyle büyük sıkıntı yaşadıklarını söyledi.

Saim Savaş, Hamit Demir ve İmam Hamit Duran, camiye acilen klima, 400 metrekare halı, 200 metrekare fayans gerekli olduğunu belirterek, "Uzun süredir mahallelilerin katkısı ile yapılan bu çok amaçlı yapının 40 bin liraya yakın borcu da bulunmaktadır. Hayırsever vatandaşlarımızın ve hayır kurumlarımızın katkılarını bekliyoruz." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası