Ege Postası
Geri

Bayata: Kızılay, yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için çalışıyor

Türk Kızılayı Erzincan Şubesi Başkanı H. Ferit Bayata, Ramazan'da vatandaşların kurumlarına yaptıkları yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için çalıştıklarını söyledi. H. Ferit Bayata, yaptığı açıklamada, vatandaşların...
Bayata: Kızılay, yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için çalışıyor
Haberler / Genel
25 Temmuz 2013 Perşembe 13:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türk Kızılayı Erzincan Şubesi Başkanı H. Ferit Bayata, Ramazan'da vatandaşların kurumlarına yaptıkları yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için çalıştıklarını söyledi.

H. Ferit Bayata, yaptığı açıklamada, vatandaşların Ramazan ayında fitre ve zekatlarını Türk Kızılayı Erzincan Şubesi, Ziraat Bankası’nda bulunan 2868 numaralı zekat bağış hesabı ya da Dörtyol mevkiinde kurdukları yardım toplama merkezine verebileceklerini söyledi.

Ramazan ayında toplam 800 aile gıda yardımı ulaştırdıklarını belirten Bayata, Türkiye Kızılay Derneği Erzincan Şubesi'nin bir yıl boyunca devam eden sosyal yardımlarının, Ramazan ayında daha da yoğunluk kazandığını kaydetti.

Yardımların artarak daha çok yoksula ulaşmasını sağlamanın yolunun, bağışçıların desteklerini Türk Kızılayı'na yönlendirmeleri ile mümkün olacağını vurgulayan Başkan Bayata, "Çalışmalarımızı yakından takip eden insanlarımızın bu Ramazan ayında fitre ve zekatlarını Kızılayımıza yönlendirmelerini bekliyoruz. Bu sayede daha çok yoksula ulaşma imkanımızı artıracaktır." dedi.

Bayata, "Geleneksel olarak her yıl düzenlemiş olduğumuz yardım kampanyası için bu yıl da yine Ramazan ayında çadır kurduk. 10 gündür Erzincan'ın merkezi olan Dörtyol mevkiinde faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Bilindiği üzere Türk Kızılay Derneği hayırsever vatandaşlarımızın yardımları ile ayakta durmakta ve yardımlarını sürdürmektedir. Gıda yardımlarımızı bitirdik. 800 aileye yardımlarımızı yaptık. Dörtyol mevkiine kurduğumuz bu merkezimizde de hayırsever vatandaşlarımızın fitre ve zekatlarını kabul ediyoruz. Her gün sabah saat 09b00 ile akşam saat 23b00’a kadar açık olan bu merkezimizde hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını bekliyoruz. Fitre ve zekatlar ve yapılan yardımlarla Türk Kızılay’ı 12 ülkede ve Türkiye de özellikle Suriyeli mülteciler olmak üzere bir çok noktada yardımlarına yapılan yardımlar ile yetişmektedir." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası