Ege Postası
Geri

Bakan Çelik: Şanlıurfaspor süper lige aday

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un 2013 - 2014 sezonu açılışına katıldı. Çelik, Şanlıurfaspor'un bölgede süper lige en yakın aday olduğunu söyledi. Galatasaray’ın golcü futbolcusu...
Bakan Çelik: Şanlıurfaspor süper lige aday
Haberler / Güncel
2 Ağustos 2013 Cuma 03:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un 2013 - 2014 sezonu açılışına katıldı. Çelik, Şanlıurfaspor'un bölgede süper lige en yakın aday olduğunu söyledi.

Galatasaray’ın golcü futbolcusu Sercan Yıldırım’ı transfer eden Şanlıurfaspor, birinci lig’de mücadelede ve yükselmekte oldukça iddialı. Şanlıurfaspor’un bugün GAP Arena Stadı'nda düzenlediği sezon açılışına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik de katıldı. Taraftarın yoğun tezahüratları içerisinde sahaya inen Bakan Çelik, sahadan taraftara seslendi.

Şanlıurfaspor’un yükselmesi için birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıklarını belirten Çelik, bölgede Süper Lig'de mücadele edecek olan bir takıma ihtiyaç duyulduğunu, buna en müsait takımın da Şanlıurfaspor olduğunu söyledi. Şanlıurfaspor’u süper ligde görmek için tüm çalışmaların yürütüldüğünü dile getiren Çelik, taraftardan birlik beraberlik istedi.

Konuşmaları sık sık tezahüratlarla kesilen bakan Çelik, sezonun ilk maçının 17 Ağustos’ta GAP Arena Stadı’nda yapılacağını belirterek, “Centilmen taraftar olmanızı istiyorum” diye konuştu. diyen Çelik, taraftarın örnek taraftar olmasını istediğini vurguladı.

Bakan Faruk Çelik, daha sonra Anadolu Gençlik Derneği’nin Mısır’daki darbe karşıtlarına destek için düzenledikleri etkinliğe katıldı. Topçu Meydanı'ndaki etkinliğe katılan Çelik, açık alanda teravih namazı kıldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde yemek yiyen Çelik, yemekten sonra özel uçakla Ankara'ya geri döndü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası