Ege Postası
Geri

Bakan Eroğlu "İzmirli bu oyunu bozar"

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, İzmir’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarıyla (STK) bir araya gelerek onların eleştiri ve tavsiyelerini dinledi. Bakan Eroğlu STK larla buluştu
Bakan Eroğlu
Haberler / Yerel Politika
10 Mayıs 2015 Pazar 12:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Prof. Dr. Veysel Eroğlu toplantıda yaptığı açıklamada STK’ların kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak “Sizler toplumun nabzını tutuyorsunuz. STK’ların sayısı geçmişte çok azdı ancak son zamanlarda sayıları önemli ölçüde arttı. Farklı maksatlarla kurulan bu STK’ların düşüncelerini çok önemsiyoruz. Sizlerin tenkit ve önerilerini ciddiye alıyoruz” ifadelerini kullandı.
 
  
İZMİR TÜRKİYE’NİN VE EGE’NİN ÖNEMLİ BİR ŞEHRİ
İzmir’in Türkiye’nin ve Ege’nin önemli bir şehri olduğunun altını çizen Prof. Dr. Veysel Eroğlu ”Bende İzmir’den milletvekili adayı olduğum için gurur yaşıyorum. Elimden gelen bütün gayreti gösteriyorum. Zaten aday olmadan önce de İzmir’e çok hizmetimiz oldu. Fakat bu hizmetleri anlatacak çok fazla vakit bulamadık. Bu hizmetleri İzmirlilere anlatmak gerekiyor” diye konuştu.
 
Dün akşam Cumhurbaşkanının İzmir’e geldiğini ve 30 milyar liralık açılışı gerçekleştirdiğini vurgulayan Prof. Dr. Veysel Eroğlu ”Eskiden böyle yatırımlar mümkün değildi. İzmir unutulmuş bir ildi. İzmir’in potansiyeli var. Bizim yalnızca bunu harekete geçirmemiz lazım.” dedi.


Menderes havzasında ne kadar baraj ve gölet varsa yapacaklarını belirten Prof. Dr. Veysel Eroğlu” Geçen hafta da Ergenli Barajı’nın temelini attık. Her zaman olduğu gibi temelini atarken açılış tarih ve saatini taahhütname ile kayıt altına aldık. Dünkü Cumhurbaşkanımızın programında da bu taahhütnameyi kendine ilettim. İşte biz İzmir için böyle çalışıyoruz” diye konuştu.
 
”HAKİKAT FİKİRLERİN ÇATIŞMASINDAN ORTAYA ÇIKAR”
STK temsilcilerinin İzmir ve Türkiye hakkındaki görüşlerini burada dinleyeceğini ifade eden Prof. Dr. Veysel Eroğlu ”Hakikat fikirlerin çatışmasından ortaya çıkar. Biz bugün burada fikirlerimizi çatıştıracağız” ifadelerini kullandı.
 
Türkiye’nin üzerinde kirli oyunların oynandığını da vurgulayan Prof. Dr. Veysel Eroğlu “İzmirlilerin bu oyunu 7 Haziran’da bozacağını ve İzmirliye güvendiğini sözlerine ekledi. Daha sonra STK temsilcileri görüş ve eleştirilerini söz alarak Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na ilettiler ve bu konular tartışıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası