Ege Postası
Geri

Bakan: Halk iktidarınızı elinizden aldı

CHP İzmir 1.Bölge Milletvekili Adayı Avukat Murat Bakan, çalışmalarına Sivil Toplum Kuruluşları’na ve hemşehri derneklerine yaptığı ziyaretlerle devam etti.
Bakan: Halk iktidarınızı elinizden aldı
Haberler / Yerel Politika
29 Ekim 2015 Perşembe 09:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bakan, iktidar partisinin istikrar için iktidara talip olduğunu fakat istikrarsızlığın kaynağının kendileri olduğunu söyledi. Ülkedeki ekonomik, sosyal ve siyasal istikrarı CHP’nin sağlayabileceğini söyleyen Bakan, “İstikrar için barış gerekir, huzur gerekir, akılcı ve gerçekçi bir dış politika gerekir. Yolsuzluk yapmayan, kamunun hakkını koruyan bir hükümet gerekir. Türkiye'de istikrarın ancak kendilerinin tek başına iktidar olmaları halinde yeniden tesis edileceği algısını yaratmaya çalışanlara sesleniyorum; 13 yıldır bu ülkeyi siz yönetiyorsunuz, ülkede ne olup bitiyorsa bunun sorumlusu sizsiniz” dedi. Bakan, “Bu halk her şeyin farkında, halk sizin tek başınıza iktidarınızı elinizden aldı ve artık size tek başınıza iktidar olma şansını vermiyor” ifadelerinde bulundu.

‘İSTİKRARSIZLIĞIN SEBEBİ AKP’NİN 13 YILDIR TEK BAŞINA İKTİDARIDIR’
İktidar partisinin Türkiye’de istikrarı kendilerinin tek başına iktidar olabilmesiyle sağlanabileceğiyle ilgili yaratmaya çalıştıkları algıya dikkat çeken Bakan sözlerini şöyle sürdürdü: “Ülkemizde her konuda istikrarsızlık var. Fakat bu istikarsızlığın sebebi 7 Haziran'da AKP'nin tek başına iktidar olamaması değil, bilakis 13 yıldır tek başına iktidar olmalarıdır. Bir ülkenin komşularında kardeş kardeşi boğazlarken, onlarca intihar bombacısı elini kolunu sallayarak gezerken, ekonomi tepetaklak olmuşken, basın özgürlüğü kalmamış televizyon kanalları karartılmışken, muhalif insanların şirketlerine yargı kılıfı kullanılarak çökülmeye çalışılırken, ülkenin dereleri, ovaları, dağı, taşı yağmalanırken bu ülkede bunlara sebep olanların istikrardan bahsetmeye hakkı bulunmamaktadır. Bizler, kaybettiğimiz huzuru, barışı ve refahı getirmek için sizlerden destek istiyoruz.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası