Ege Postası
Geri

CHP'de sandık görevi öncesi buluşma

İZMİR'de, sandık örgütlenmesinde görev üstlenen CHP üyeleri, 1 Kasım seçimleri öncesinde Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu'nda partilerinin milletvekili adaylarıyla bir araya geldi.
CHP'de sandık görevi öncesi buluşma
Haberler / Yerel Politika
28 Ekim 2015 Çarşamba 14:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı ev sahipliğinde düzenlenen toplantı; CHP İzmir Milletvekili, Parti Meclisi Üyesi ve 2. Bölge 3. Sıra Milletvekili Adayı Zekeriya Temizel, CHP 2. Bölge 8. Sıra Milletvekili Adayı Ali Engin, CHP 2. Bölge 10. Sıra Milletvekili Adayı Dr. Ülkümen Rodoplu, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter'in katılımıyla gerçekleşti. CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, "Haramilerin gitmesine 3 gün kaldı. 5 aydır işgal ettikleri koltukları terk edecekler. Herkes sorumluluğunun bilincinde. Tatil yerleri boş. Sandığa gitmenin önemi bu seçimde daha da arttı" dedi.

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Dr. Ülkümen Rodoplu, ülkede yaşanan katliamların hesabının sorulacağını belirterek, “Cesetleri paramparça olduğu için ailelerine gösterilmeyen çocuklar bizim çocuklarımız. Hesap sormaya hazır mısını? 2'nci Kurtuluş Savaşı'nı yapmak da yine bizlere, Cumhuriyet'i kuranların torunlarına nasip oldu. Liderimizin adı yine Kemal. Kılıçdaroğlu, herkesi kucaklayan bir devlet adamı. 1 aydır rakiplerinin bile takdir ettiği sağduyusu, soğukkanlılığı ile onda 2'nci Mustafa Kemal'i görüyorum" diye konuştu.

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Ali Engin de, “Cumhuriyet Bayramı'nda Atatürk'e söz vereceğiz, onun kurduğu parti iktidar olacak" dedi.

CHP Parti Meclisi Üyesi, İzmir Milletvekili ve 2. Bölge Milletvekili Adayı Zekeriya Temizel de CHP'ye kızmanın kolay olduğunu belirterek, “Körler ülkesinde görenleri linç etmeye kalkarlar. Kimse ne görüyor ne gösteriyor. Herkes çıkarlara hizmet ediyor. CHP hem görüyor hem gösteriyor" diye konuştu. AK Parti'nin 1 Kasım'da başarı beklemediğini, 7 Haziran'da Meclis'e taşıdıkları parlamenterleri değiştirmek, kendileriyle birlikte hareket edecek milletvekillerini seçtirmek için erken seçim kararı aldığını belirten Temizel, "Bu seçimden partimiz yarar sağlayacak. Bu millet önceden yüzde 30 alan partilerin 4'ünü de Meclis dışında bıraktı. Bir noktada bu insanların görmesi lazım. İnsanları çıkar kör eder. Çıkarları için peşine düştükleri insanların yaptıklarını görmezler. Onlar olmazsa sürüneceklerini sanırlar. 13 yıldır yoksulluğu yönettiler bu ülkede. İnsanlar gırtlağına kadar borç batağında. Yeni hükümet borçlarımın üzerine gelir mi diye düşünüyor. Aldığı yardım için gözünü kapatıyor. Yine de gözler aralandı, ışık sızıyor artık. Bir şeyler gerekiyordu görmeleri için. Asla sorulmaz denen hesaplar sorulacak. Haramzadelerin yedikleri fitil fitil burunlarından getirilecek. Sandıklarımıza sahip çıkacağız. Pazar günü perçinleyeceğiniz zafer ülkemizi aydınlatacak" dedi.

Konuşmaların ardından Hukuk Komisyonu Başkanı Galip Dinçer Cengiz ve eğitmen Sevda Erkan tarafından sandıkta dikkat edilmesi gereken noktalarla ilgili bilgi verildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası